Gemaakt

Gepimpt boekje

Je hebt van die vrouwen die verslaafd zijn aan schoenen kopen of handtassen of juwelen. Ik ben daarop een beetje een uitzondering. Mijn koopverslaving beperkt zich namelijk tot stof en notitieboekjes. Jawel. Notitieboekjes. Ik ben daar gek op. En jawel, er liggen er hier tientallen rond te slingeren die nog helemaal leeg zijn. Ik koop ze, maar dan doe ik er niets mee. Beter dat dat gebeurt met notitieboekjes van een paar euro dan met schoenen van honderd euro, denk ik dan.

Deze week moest ik even in de Hema zijn om wat inpakpapier te kopen. Daar stond ik dan bij de papierwaren. Een plek waar ik voor mijn eigen veiligheid niet al te vaak kom. Dus ik had me voorgenomen het inpakpapier dat ik wilde te pakken, me om te draaien en me naar de kassa te begeven. Maar toen viel mijn oog op een Moleskine achtig boekje. Kartonnen kaft, witte rekker, lijntjes van binnen, vrij stevige constructie,… Voor ik het wist had ik het in mijn handen en wist ik al helemaal wat ik er mee ging doen. Ik ging dat boekje pimpen! Pimpeuh mothefuckah! Ahum. En zo geschiedde:

Misschien heeft u het intussen al geraden, beste lezer, het zal duidelijk niet bij dit ene boekje blijven. Ik ga maandag terug naar de Hema en een voorraad van die boekjes inslaan om te pimpen. En ooit, ooit zal ik wel een nut vinden voor die boekjes. Ooit.

You Might Also Like

 • Anne

  Ik zie al een verband met Fanny&Laura 🙂

 • Oontje

  Wel heel mooi gepimpt. Ik had vroeger dezelfde verslaving. Nu is die omgeslaan naar stofjes 🙂
  Ik ga me wagen aan de agenda van Vermiljoen. Dat is boekje + stofjes, de ideale match, dus.

 • Kelly

  Wauw, mooi gepimpt!
  Ik heb wel graag notitieboekjes, maar ik vind zo moeilijk mijn goesting… Maar als ik dit zie, denk ik er wel sterk aan om zelf ook eens een simpel boekje te pimpen… Bedankt! 🙂

 • Lucie

  Ik wil anders wel eentje kopen van u, ik heb nog een boekje nodig om goeie recepten in te noteren.

 • liesetje

  OH! Jij hebt dezelfde verslaving als ik, alleen heb ik er ook één voor schoenen bij. Idd een stuk goedkoper, jouw verslavingen 😉
  Heel leuk gepimpt. Je brengt me op ideeën, thx!

 • eloleo

  Das schoon! Een tof ideeke voor de Secret Valentine, hinthint ;-).

 • Kir

  of voor een give away (hinthint). Of gewoon voor een toffe madam?

 • Ania

  ooh, wat een leuk schriftje..en tof gepimpt!! Ik heb ook een schriftjesverslaving, en zeker met een elastiekje..
  Waarom is de Hema nu dicht!! tss

 • Gadolinia Garnier

  Net als jij dacht ik waarschijnlijk de enigste te zijn die een verslaving aan notitieboekjes had. Maar aan de reacties hier te zien zijn er nog veel meer mensen met hetzelfde ‘probleem’. In het begin gebruik ik ze altijd: om lijstjes in op te schrijven of losse gedachten of inspiratievolle citaten. Maar als ik halfweg ben, worden ze meestal ergens achteraf in de kast gedumpt…
  Mooi gedaan, trouwens!

 • Desiree

  Wat is ‘ie mooi!

 • Polkadotjes

  Mor dat is schoon, zo’n gepimpt notitieboekje.

  Als je er geen blijf mee weet, met uw verzameling gepimpte boekskes wil ik altijd wel eens ruilen met u?

 • Bram

  Hohum. Ik wil er ook eentje. Laat HEMA al maar weten dat ze er gaan moeten bijbestellen!

 • Flexje

  Jammer genoeg ligt mijn verslaving wel bij schoenen (maar alleen goedkope, want van dure krijg ik spijt…), vooral van die schattige muiltjes in allerlei gekke kleuren met al dan niet een versierinkje erop, … Jammer dat mijn beroep zich er niet echt toe leent om ze te dragen. Een hele dag erop staan is me te pijnlijk… Dus ja ze liggen vaak thuis te wachten op een gelegenheid.
  En de andere verslaving is oorbellen! Zo mooi altijd! 🙂 Die liggen wel minder ‘gewoon in hun kistje’.

  Ik vind je gepimpte schriftje wel super! 🙂 Enne af en toe vind ik dat ook wel handig zo’n schriftje… Hint 😉

 • nnes

  ‘t ziet er erg leuk uit!!

 • evelien

  Oh, superleuk gedaan! Ik zou mij ook arm kopen aan notitieboekjes, jammer genoeg ben ik niet echt zo’n pimp-talent 😉

 • Pin It on Pinterest