Uncategorized

Stikselschatten

Op straat, voor het Sint Kwintenshuis, meteen een gigantisch grote zak kussen/knuffel vulsel met daaronder deze sympathieke dame zien passeren. Het was gewoon een hilarisch zicht. In de zaal zelf stond nog zo’n zak te wachten op een gelukkige. Ik heb even overwogen om ook zo’n zak aan te vragen, want zo van dat vulsel, dat wordt hier toch wel vaak gebruikt. Maar uhm… Nu ik die zakken van meer als anderehalve meter hoog en een halve meter breed heb gezien, denk ik dat ik toch even ga passen. 😛

Ik kreeg een prachtige tas van Lila als bedankje omdat ik haar logo heb gemaakt. Een bedankje was uiteraard niet nodig geweest, omdat ik dat met heel veel plezier heb gemaakt, maar toch… cadeautjes krijgen is altijd leuk en ik zeg geen “nee” tegen cadeautjes. En komaan, wie zou er “nee” kunnen zeggen tegen deze tas?!

Tilda had een tijdje geleden op Facebook een oproep geplaatst. Ze ging stofjes bestellen in de verre US of A en vroeg of er nog geïnteresseerden waren. Zo zouden de verzendkosten gedrukt kunnen worden. Op het eerste zicht zag ik niets interessants toen ik door de site ging, tot mijn oog viel op dit stofje en het was een coup de foudre. Aaah… In het echt bleek het nog perfecter als op de foto op de site. Dus deed ik een paar vreugdesprongetjes en aaide het stofje meermaals toen ik thuis kwam.

Er werden heel veel ritstasjes gemaakt. Ik had er stiekem al eentje zondag gemaakt, maar heb er tijdens het Stiksel toch ook nog eentje gemaakt. Tijdens het naaiproces raakten sommigen gekwetst en anderen gingen met een flinke dosis stress naar huis. Maar de tasjes raakten af! Bij de meesten toch. Er zijn altijd uitzonderingen. Hé Kir. 😉

En daarnaast werd er zoals altijd veel gebabbeld. Er loopt daar toch wat sympathiek volk rond op het Stiksel, dat staat vast.

You Might Also Like

 • Daphné

  Zucht, kwijl!!! zo’n mooi stofje en tasje!!!! 😮

  Ik wil ook beter kunnen naaien 🙁

 • Flexje

  Haha, mijn vinger klopt toch nog een beetje… en mijn kleutertjes hun schoenen aandoen doet stiekem toch wel wat pijn… 🙂 Zij vonden het dan weer hilarisch dat de juf zich ook pijn kon doen! Tss van medelijden gesproken…
  Nu nog hopen dat ons CreaMief ontstressed is 😉 lol
  Ik snak al naar 1 februari! Kan er jammer genoeg niet zijn op de 24ste! 🙁

 • Flexje

  Oh en dat hondenstofje is super!! Wat ga je er mee maken? :p

 • lila

  Dju, zo’n mooie foto van het tasje… Dat kan ik niet!

 • liesetje

  Mooi tasje! Heel mooi stofje! En leuke ritstasjes! Ik wil ook zo’n clubje in Hasselt :s

 • Kir

  Kir is op zo’n stikselavond vooral bezig met organiseren en iets minder met naaien. 🙂
  En dat dat zipperke fout zit, daar wordt met geen woord over gerept?

 • creamief

  Wat een eervolle vermelding;) Mijn verhaal komt nog op mijn blog als ik bekomen ben…
  Wat een supertof stofke!!!
  Wat een kei toffe ristzakjes!
  Wat een prachtige tas hebt gij gekregen! ik ben helemaal jaloers!
  En wat een toffe madam-van-in-het-middelbaar heb ik nu leren kennen!:)

 • Ellen

  Ik wil dat toch ook eens leren, naaien!

 • petit karo

  Wat een mooi tas en dat stofje! Ik ben, geef ik graag toe, stiekem wat jaloers 🙂
  En oei, ik dacht me morgen in het leuvens stiksel ook eens aan een piramidezakje te wagen, precies toch moeilijker dan dat het lijkt?

 • Pin It on Pinterest