Uncategorized

Protected: Kathleen en haar achterlijke darm

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

 • Valentijn

  Aiai, en dan voel ik mij al mottig door een paar dagen buikgriep 🙂

  Het lijkt mij inderdaad een soort intolerantie. Ik heb al sinds mijn geboorte een lactose intolerantie (kan niet tegen melk dus, naar het schijnt zeer zeldzaam dat je dat al vanaf de geboorte hebt) en de symptomen zijn redelijk gelijkaardig. Je eet dingen die uw darmen niet kunnen verwerken, dat begint dan te gisten in uw darmen, uw darmbiotica (of hoe je dat ook noemt) geraakt in de knoop, uw darmen beginnen daardoor moeite te krijgen andere voedingsstoffen op te nemen en de misérie begint.
  Ik zou dus idd in die richting zoeken, maar ik ben natuurlijk verre van een dokter. Moest ik u zijn zou ik eens naar een specialist gaan.

 • lezeres

  Ik dacht bij het begin van de post: hm, interessant, ik heb ook op gezette tijden last van mijn darmen (vooral namiddag op het werk). Krampen, wind… Maar zo erg als bij jou is het niet. Ik heb wel het idee dat hormonen bij mij een rol spelen, zoals je arts dacht. Toen ik een (hormonen)spiraaltje had, waren mijn darmen zo stil als iets, lieten niet van zich horen/voelen. ‘k Had in die periode ook wel heel weinig energie. Toen ik terug op de (mini)pil overstapte, kreeg ik plots weer quasi dagelijks last van krampen in de namiddag, vooral als ik op het werk lunch (terwijl dat vroeger niet het geval was). Nu ben ik bijna een week gestopt met die pil, en heb sindsdien weer totaal geen last meer van mijn darmen. ‘t Is nog te kort om conclusies te trekken, maar ik heb het idee dat de pil er niet veel goed aan doet bij mij.

 • lezeres

  Hm, test test. Had hier vanmiddag een reactie gezet, en dacht dat ik ze had zien verschijnen, maar nu is ze weg? Ik had toch niets heel erg aanstootgevends gezegd… Of ben ik nog even in beraad gehouden door een moderatorfunctie?

  Test test bij deze dan nog maar es.

 • lezeres

  Tiens, had nochtans al refreshed, maar nu zijn beide reacties tegelijk verschenen… Enfin, dan toch gelukt.

 • evelien

  Ik zou, zoals Valentijn al zei, eens naar een specialist gaan, zodat je tenminste te weten komt wat er precies aan het handje is.

  Drie weken diarree is zoals je zelf zei absoluut niet normaal & hoe langer je wacht om het probleem aan te pakken, hoe langer je lichaam er vanaf ziet en hoe moeilijker het wordt om er vanaf te geraken.

  Héél veel beterschap alvast!

 • Pin It on Pinterest