Gebeurd

Koolmeesjes en kettinkjes

Na het vorige Stiksel stond ik nog even te praten met Tistemie. Ze vroeg of ik een kneun wilde swappen voor een van haar juweeltjes. Nu is het zo dat ik echt geen juweeltjesmens ben. Nooit geweest en ik vrees dat ik het ook nooit zal worden. Ik word er gewoon een beetje ambetant van. Een mooie halsketting of ring kan ik zeker wel appreciƫren, zolang ik maar niet diegene ben die het moet dragen. Uiteraard liet ik dit ook weten aan Tistemie, maar ik beloofde haar toch even een kijkje te nemen tussen haar spulletjes. En toen werd ik holderdebolder verliefd op een kettinkje uit haar collectie. Het was een ketting met daaraan een afbeelding van een koolmeesje. Laat koolmeesjes nu net een van mijn favoriete vogeltjes zijn. Uren heb ik koolmeesjes bestudeerd terwijl ik eigenlijk had moeten studeren voor examens en zo. Naar buiten staren en vogeltjes bekijken is dan interessanter, jawel.

Bovenop het kettinkje kreeg ik ook nog twee prachtige schuifspeldjes. Soms moet het niet meer dan zwart en wit/beige zijn. Soms is dat al meer dan genoeg. Ik vermoed dat ik deze iets meer zal gebruiken, want dingen in mijn haar steken, daar kan ik al wat beter tegen. Maar het koolmeesje gaat hier mooi op mijn bureau liggen zodat ik het iedere dag kan bewonderen en wie weet zet ik me ooit wel een keer over mijn “ik draag geen juwelen” mentaliteit heen. Dan heb ik meteen een superleuk kettinkje om te dragen.

You Might Also Like

 • SasKookt

  Ze vroeg of je een kneun wilde swappen?? Chinees…

 • liesetje

  Begrijp die zin ook niet :). Maar heel mooie ketting en speldjes!!

 • Kathleen

  Oei. Even verduidelijken dan:
  – Swappen = ruilen, maar om de een of andere reden wordt dat dus swappen genoemd.
  – Kneun = mijn beruchte stoffen konijnenknuffels, die noem ik liefkozend “kneun”

  Dus… “Ze vroeg of ik een van mijn beruchte stoffen konijnenknuffels wilde ruilen voor een van haar juweeltjes.”

 • creaMIEf

  Wow, ik ga meteen titsemie haar blog bezoeken, kei mooi kettingske gekozen en zalige schuivertjes!!! woot woot jaloers!

 • creaMIEf

  woeps ik bedoelde tistemie hahahaha ik las dat tot nu altijd fout tot mijne vent hier naast mij zegt: wow ook een mooie blog van tistemie en ikke lachen.. SORRY tistemie!

 • Odll

  ‘t Is echt ‘n leuke ketting! šŸ™‚

 • Pin It on Pinterest