Gedacht

Home Sweet Home

Ik volg behoorlijk wat interieur blogs. Waarschijnlijk omdat ik graag binnenkijk bij mensen. Een interieur kan zoveel zeggen over de bewoner van het pand in kwestie en ik vind dat fascinerend. Langs de andere kant doe ik er ook veel inspiratie uit op: ideetjes voor dingen die ik zelf zou kunnen maken, hoe ik zelf een ruimte kan inrichten of soms gebeurt het zelfs dat een bepaald element me zo aanspreekt dat ik het op de een of andere manier in een van mijn webdesigns steek.

Door al het moois op internet, vergeet ik vaak de schoonheid in mijn eigen huis te zien,” schreef deze dame en meteen werden er op enkele andere blogs foto’s geplaatst van mooie plekjes uit huizen van mensen die anders stiekem alleen maar gluren en staren naar andermans interieur, wat mijn innerlijke gluurder zeer tevreden stelde.

Dus toen ik vanmiddag thuis kwam van mijn werk in een zonovergoten appartement met nieuwe kasten in de woonkamer, heb ik me even in de zetel gezet en gekeken naar onze nog ietwat rommelig, maar prachtige woonkamer. Het begint hier steeds meer en meer een thuis te worden. Dat mag wel, want we wonen hier intussen bijna een jaar. Ha!

You Might Also Like

  • ilse

    Mooi!

  • Oontje

    Helemaal lente! En dat zonnetje deed zo’n deugd.

  • liesetje

    Super leuk hoekje!!

  • Pin It on Pinterest