Gegeten

Valentijnskoeken

Op zondagmiddag duik ik al eens de keuken in om iets te bakken. Dat “iets” beperkt zich meestal tot cupcakes. Lekker, snel en supergemakkelijk. Wat wil een mens meer? Maar de pot vol ingrediënten die ik van Sara had gekregen, stak afgelopen week toch serieus mijn ogen uit en dus zag ik zondagmiddag mijn kans schoon. De ingrediënten vlogen een kom in, ik deed er een ei bij en kapte er wat boter bij en volgde de instructies op het kaartje.

Een dik uur later zaten Het Vriendje en ik samen in de zetel koekjes te vreten terwijl we een film aan het kijken waren. En goed dat die koekjes zijn. Man. Abnormaal. Lekker krokant van buiten, maar zacht van binnen met stukjes pinda’s (hmmm… pinda’s), stukjes echte goeie belgische chocolade (hmmm… Côte d’Or) en smarties (hmmm… smarties). Er ligt nog een voorraadje op ons te wachten om de rest van de week door te komen. Of toch misschien enkele dagen. Of een avond… Of een uur. Och ja. Zoiets.

You Might Also Like

 • ilse

  Ze zien er echt lekker uit. Mjammie.

 • Tinne

  Dat receptje mag precies wel eens online komen 🙂

 • Floor

  Ik verlang precies al tot er hier weer ergens iemand verjaart om zo’n koekjesingrediëntenpot cadeau te geven =) Op de foto kun je niet zo goed zien welke laagjes er allemaal zijn, wat zit er precies in? Het resultaat ziet er alvast veeeeeel te lekker uit om langer dan een uur te laten staan 🙂

 • Sara

  Oef! Ik ben blij dat het smaakt(e)!

 • Ellen

  Mmmm; ziet er lekker uit!!

 • Pin It on Pinterest