Gebeurd

Nenaward

Ik vond deze namiddag een berichtje in mijn mailbox van de eeuwig sympathieke en vrij hilarisch Flexje dat ik genomineerd was voor een of andere award die de blog-ronde doet. Op haar blog las ik een paar lieve woordjes over mezelve. Altijd leuk om zulke dingen te lezen, uiteraard, en het is even leuk om de liefde door te geven. Blijkbaar mag ik deze award aan drie tot vijf mensen doorgeven.

Drie tot vijf mensen. Da’s niet moeilijk.
Kir die mij overal mee naartoe neemt in haar johnnybak en daarnaast in het algemeen zeer fijn gezelschap is waarmee ik al menig avonden heb doorgebracht en waarmee ik hopelijk nog veel meer avonden zal mee doorbrengen.

Ellen omdat ze altijd vol enthousiasme werkt aan haar projectjes tijdens het Stiksel en de resultaten mogen gezien worden. Ik stel haar gevoel voor humor ook serieus op prijs.

Geraldine omdat ik eindelijk een wiskundeleerkracht kan plagen/pesten/treiteren/tegenspreken zonder er voor naar de directeur gestuurd te worden of een nota in mijn agenda te krijgen. Mwahaha. Wraak! Eindelijk! Maar toch vooral omdat ik haar een zotte doos vind en dat is wel een trekje dat ik apprecieer in mensen.

En dan vergeet ik Ilse nog. Ilse, die ik intussen liefkozend “mijn stressbuddy” noem. We hebben er een heel interessante mailwisseling op zitten, waaruit we allebei, denk ik, toch al wat hebben opgestoken.

En nummer vijf zou Sofie zijn, maar ik bedenk me net dat Sofie helemaal geen blog heeft. Sofie heeft nu wel een blog. Ha! Met z’n allen daarheen! Maar dus Sofie omdat ze de stap heeft gezet om Ildadee te contacteren en daarna zonder aarzelen andere geïnteresseerden heeft gevraagd die mee wilden. Ook al kende ik haar niet toen we begonnen, het is een sympathieke en grappige madam waarmee je leuk kan babbelen. Altijd leuk om zo’n mensen in je omgeving te hebben als je duizend en een naaldjes aan het steken bent om te zorgen dat je toekomstige kledingstuk niet meteen uit elkaar valt.

Yup. Zo’n awards zijn handig wanneer je even niet weet waarover te schrijven. Zeer handig. Tevens ook handig om een beetje te slijmen, me dunkt. 😀

You Might Also Like

 • ilse

  Ah, nenaward, dank je wel, buddy! 😉
  Het geslijm werkt want ik voel me toch een beetje vereerd.

 • Peachy

  Tja, die schoolagenda… ik zou er nu toch een 10/10 in geschreven hebben 🙂 Bedankt! *bloos*

 • Sofie

  Waw, wat een eer! Nog niet eens nen blog en al wel nenaward winnen, amai, qua slijmgehalte kan dat tellen. Merci 🙂
  PS: Ik moet iets bekennen. Ziet ge t?

 • Flexje

  Voila se… nu weet ik ook hoe jij over mij denkt… lol! 😉
  Ben blij dat je er blij mee bent! 🙂

 • Kir

  Jihaaai, een award! maar ook lap, nog iets om over te bloggen en ik loop al zo hard achter!

 • Pin It on Pinterest