Gemaakt

What the flock?

Flockfolie. Ik had er al veel over gehoord, maar nog nooit mee gewerkt. Het is een soort van stukje velours dat je op textiel kan strijken. Nadat ik zeefdrukken voor bricoleurs had ontdekt, was dat mijn manier om t-shirtjes te pimpen. Dat ging mij goed af. Maar ik besloot die flockfolie toch maar een kans te geven tijdens het Leuvens Stiksel afgelopen dinsdag. Wat met nieuwe dingen prutsen, dat vind ik altijd wel leuk. Ik ging aan de slag met twee designs die ik in de map van Kir vond, aangezien ik zelf een beetje inspiratieloos was die avond. Dat kan ook al eens gebeuren.

Nu is het zo dat ik tijdens die essentiĆ«le lessen in de kleuterklas waar ze je leren knippen, waarschijnlijk niet aanwezig was. Knippen en ik, dat is altijd foute boel. Op de koop toe stond ik ook niet als eerste in de rij toen de pakketjes geduld werden uitgedeeld. Dus projecten waar vele kleine dingetjes moeten uitgeknipt worden en waar dus behoorlijk wat geduld bij komt kijken, da’s niet zo mijn ding. Het uiltje en het aapje mogen er zijn. Het zijn leuke t-shirtjes geworden, dat zeker wel, maar of ik opnieuw ga flocken… Wie zal het zeggen? Momenteel ga ik het overlaten aan de enthousiastelingen en de experten (*kuch*Tinne*kuch*).

You Might Also Like

 • Riet

  Jamaarjamaar, voor dat experimenteel zeefdrukken, daar moet je toch ook voor knippen? Niet?

  Gnagnagna.

 • Kathleen

  Maar… maar… maar… Bij het zeefdrukken knip je in papier. Hier is het in iets dik materiaal dat niet flexibel genoeg is naar mijn goesting. Papier knippen lukt nog net. Andere materialen zijn vaak wat moeilijker met mijn onderontwikkelde knip-skills. šŸ˜›

 • Riet

  Ok. Je hebt gewonnen, vanaf nu zal niemand je nog verplichten om te flocken. šŸ˜‰

 • Tinne

  Merci voor het compliment!
  Heb al een geweldige idee voor het volgende stiksel.

 • Pin It on Pinterest