Gemaakt

Een tweede leven

Onlangs schreef ik over een kleedje dat ik scheurde op de fiets en hoe ik er wel een bloesje van zou kunnen maken. Zo geschiedde. Hoewel ik lichtelijk geveld ben door een keelontsteking, kon ik toch nog naaien. Ah ja, want om te naaien heb je uw keel niet nodig. Woehoe. Het gat dichten was geen optie omdat het zo een licht stofje is. Het zou gegarandeerd verder scheuren.

Dus dan maar de schaar er in. 30 centimter stof en een halfuurtje later had ik een tuniekje. Aaah… Instant satisfaction.

Waarvoor een beetje kunnen naaien al niet goed kan zijn. Soms moet dat allemaal zo ingewikkeld niet zijn. 🙂

You Might Also Like

 • Leen

  Ik versta uw gevoel ne keer volledig sé. En idd een schoon resultaat!

 • Daphné

  mooi se!
  Héél netjes!

 • Flexje

  Heel mooi resultaat!

 • Octopoes

  Allez, wie heeft er nu een keelontsteking als ‘t 20 graden is?
  Maar ge hebt dat potverdorie wel slim opgelost!

 • liesetje

  mooi resultaat!

 • Annouska

  Woei, fijn dat door je naaikundigheid het jurkje een tweede leven heeft gekregen.. 😀

 • Peachy

  per-fect!

 • Pin It on Pinterest