Gebeurd

Protected: Over oetlullen en darmen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

 • Valentijn

  Helemaal gelezen!

  Veel succes! Je gaat inderdaad beter naar een dokter die je vertrouwt in plaats van zo’n oetlul, zeker voor zoiets “gezelligs” als een colonoscopie.

  Nu moet ik zeggen, een paar weken na uw vorige blogpost zijn de darmproblemen hier ook begonnen. Met als extraatje door de bijhorende krampen een navelbreuk en dus een operatie om dat allemaal terug dicht te naaien. Na zes weken diarree en immense futloosheid stond ik op het punt naar een specialist te gaan met waarschijnlijk ook een colonoscopie in het vooruitzicht, maar plots was het allemaal voorbij. Ze hebben nooit iets gevonden, zeer vreemd allemaal :-s

  Anyway, hopelijk vinden ze bij u wél iets en kunnen ze er (eindelijk?) iets aan doen, succes dus!

 • ilse

  Het wil wel lukken dat ik vandaag nog bij mijn darmspecialist zat. Ik mail je één dezer nog wel hierover. Ivm de coloscopie, als je elke dag diarree hebt, dan valt er op voorhand niet al te veel te dieten, denk ik en ja je gaat onder lichte verdoving en je moet daar een lange dag voor uittrekken. Maar ik vermoed dat ze daar in elke ziekenhuis wel hun eigen richtlijnen voor hebben.

  Groot gelijk dat je een andere specialist pakt, je moet op z’n minst je verhaal kwijt kunnen bij zo iemand én hij moet ook wel professioneel overkomen.

 • Riet

  Ik zucht eens ende schouderklop, want veel meer kan ik niet ondernemen… Ook ik ging laatst naar een gastro enzoverder specialist in het medisch centrum in Aarschot, een kordate dame maar ze gaf wel genoeg info en haar aanpak had effect. Maar je verhaal eindigt gelukkig ook met een tip naar een bekwame mens, moest je nog steeds zoeken naar een dokter, let me know.
  En ik zou ook eens goed vloeken/huilen. Hopelijk snel een oplossing, ik duim!

 • Daphné

  o jee… Ik denk dat ik net hetzelfde als jou had gereageerd: geschreeuwd vanbinnen doch beleefd gebleven vanbuiten…

  Ik hoop oprecht dat ze snel vinden wat het is!

  Kan je geen mailtje sturen naar dat MCH wat er gebeurd is en dat dit echt niet door de beugel kan?

  Sterkte…

 • liesetje

  amai … wat een verhaal! en wat een dokter! ik duim mee voor jou dat het onderzoek goed gaat gaan! take care!

 • Pin It on Pinterest