Gemaakt

Ewoud

Enkele maanden geleden vroeg Ilse, u weet wel, van innerlijke Ilse, me of ik heel misschien het geboortekaartje voor haar eerste kindje wilde maken. Hoe kan je nu ‘nee’ zeggen tegen Ilse? Ilse. Dé Ilse die me deed inzien dat je niet moet vloeken en tieren om iets te naaien, dat je niet als een dikke zwarte dame met een zwaar Amerikaans accent moet zitten brullen, maar dat je met rust en stilte er ook wel komt. Nope. Een ‘nee’ zat er niet in. Dus na wat heen en weer gemail, stond het resultaat te blinken op mijn computerscherm. Afgelopen zaterdag beviel Ilse van een flinke zoon, Ewoud en vandaag lag het kaartje hier in de bus. Aah… Ik werd er helemaal vrolijk van en ik vergat meteen even wat een helse nacht ik had meegemaakt. Die buikkrampen waar ik het eergisteren over had, dat was maar een klein voorsmaakje blijkbaar.

Enniewees, laten we het daar maar even niet over hebben. Zodus. Het kaartje.

Het deed eigenlijk ontzettend deugd om mij nog eens volledig illustratief te laten gaan, want helaas doe ik dat niet meer zo vaak. Het is misschien niet zo duidelijk op de foto, maar de lijnen in de boom, uren heb ik daar aan gezeten en dat was pure meditatie voor mij. Ik vond het echt een zalig kaartje om aan te werken en dat smaakt wel naar meer.

Nogmaals een dikke proficiat aan de trotse ouders.

You Might Also Like

 • Oontje

  Oh, mooi! Jammergenoeg zit dit nestje volledig vol, anders had je meteen een volgende opdracht.

 • Riet

  Kjoet, kjoet kjoet kjoet, kjoet!!

 • Kelly

  Ooooh, zo mooi, en schattig en lief en zo! 🙂

 • Ewoud

  Wat een naam, wat een naam!

 • Veerle

  Wat een ontzettend mooi geboortekaartje!

 • Octopoes

  Supermooi!

 • Evy

  Heel knap gedaan!

 • Polkadotjes

  Wat een talent!

 • Valérie

  Voor zo’n kaartje zou ik me dus spontaan laten bezwangeren se ;). Prachtig werk!

 • petit karo

  Heel mooi gedaan! Ik maak reclame bij iedereen die zwanger is (en die ik ken) 🙂

 • Greet

  Superleuk! Wat ben ik toch jaloers op jouw tekentalent! 😀

 • Flexje

  Als het hier ooit zover is, weet ik je te vinden! :p

 • ilse

  Een prachtig kaartje! Eigenlijk ben ik ook curieus naar de binnenkant 😉

 • Ilse

  Kathleen, nog eens heeeel erg bedankt voor het ontwerpen van ons kaartje! Je kan je nog niet half voorstellen hoe blij ik ben met het resultaat. We hebben er al super veel complimentjes over gekregen, maar nog net iets minder complimentjes dan over onze supermooie schattige baby 🙂

 • Peachy

  Och, zie, daar ben ik nu jaloers op! Wat een talent, super!

 • co²

  Supermooi ontworpen kaartje! Orginaliteit troef! 🙂

 • Vixi

  Oh, het is heel erg mooi! Prachtig gedaan!! Enne, iets anders van uw hand komt op 1-9 online ;-)!

 • Pin It on Pinterest