Gemaakt

Spoonflower voorsmaakje

Toen ik de eerste keer over Spoonflower hoorde, was ik meteen verkocht. Je eigen stofjes ontwerpen… Komaan! Hoe zalig is dat wel niet?! En zo kwam “ooit mijn eigen stofjes ontwerpen” terecht op mijn life list. Er ging heel wat tijd over voor ik eindelijk de knoop door hakte en aan de slag ging om iets leuks te ontwerpen. En toen ging er nog meer tijd over voor ik mijn samples ontving, want er was een bottleneck ontstaan bij Spoonflower waardoor er bijna één maand tijd nodig was om een stofje te drukken. Een maand. Ik zweer het, mijn geduld werd zwaar op de proef gesteld. En dat van enkele andere enthousiastelingen ook. *kuch*Kir*kuch*

Een paar weken geleden had ik een mailtje gekregen om te melden dat mijn samples verzonden waren. Ein-de-lijk. Ik verwachtte dat ze deze week ergens zouden toekomen, maar niets. Iedere dag vroeg ik aan Het Vriendje of er niets voor mij tussen de post zat (hij heeft het sleuteltje van de postbus, dus hij maakt de postbus leeg en zorgt voor de verdeling van de post), maar niets. Helemaal niets. Deze ochtend besloot ik de woonkamer wat op te ruimen, want het was een beetje chaos aan het worden. Ik begon bij het salontafeltje waarop zich een paar reclamefolders hadden opgestapeld. Ik pakte die stapel op en mijn oog viel op een witte brief. Met mijn naam er op. En als afzender Spoonflower. Ik heb dus geen idee hoe lang die brief daar al lag, maar het was een zéér leuke verrassing op zondagochtend. En Het Vriendje, die kreeg even een kwade blik toegeworpen. Pfuh. Zo’n slechte postverdelings-service. Schandalig! 😉

Ik had twee samples besteld. Eén kan ik alvast laten zien. Dat stofje is gebasseerd op deze illustratie. De andere sample, die blijft nog even een verrassing, want dat stofje gaat verkocht worden voor het goede doel. Ik kan wel alvast vertellen dat het gaat om een jongensstofje. Dus jongensmama’s, u bent gewaarschuwd. Meisjesmama’s, niet getreurd, er wordt ook een meisjesstofje ontworpen voor datzelfde goede doel. Iedereen tevreden. 😉

You Might Also Like

 • ilse

  Jongensstofjes? Yeahah!

 • Oontje

  En een wreed schoontje. Ik ben zo benieuwd of dat gaat aanslaan.
  Ge zijt een kei, jong!

 • petitkaro

  Mooi, mooi, MOOI! Ik ben benieuwd op die stofjes voor het goede doel. En natuurlijk slaat dat aan! 🙂

 • Riet

  Mooi! Helemaal my cup of tea! 😉

 • zo-ella

  Spoonflower, love it! Al veel gemijmerd over hoe cool het wel niet zou zijn om zelf een stofje te ontwerpen, en gezwijmeld over de leuke stofjes in de spoonflowercatalogus. Om dan keihard weer de grond te raken omdat mijn (studenten)rekening op dit ogenblik geheel ontoereikend is, helaas.
  Hoe zit het met de kwaliteit van de stofjes?

 • eloleo

  Manmanman, daar word ik toch zooooooooooooo hebberig van, ‘t is echt ni normaal. Hebbehebbehebbehebbe…

 • Pin It on Pinterest