Gebeurd

Maar ik win nooit iets!

Tegenwoordig zie je overal giveaways opduiken met handgemaakte spulletjes of zelfs naaibenodigdheden. Leuk! Zeer leuk zelfs, alleen win ik eigenlijk nooit iets. Misschien komt dat ook omdat ik alleen maar mee doe met de giveaways die ik echt echt echt wil winnen. Zo schreef ik mij de afgelopen tijd in voor een giveaway bij Joppe die zeer leuke knopen weg gaf en een giveaway bij Flexje die een kaartenhoudertje had gemaakt dat eigenlijk ook op mijn to-do-lijstje stond. Oh en nog even daarvoor deed ik op Facebook mee aan een giveaway van Fabriccity waarbij je een metertje stof kon winnen. Stof, daarvan kan je nooit te veel hebben, dus daar deed ik ook aan mee.

Mijn lucky week begon afgelopen zaterdag toen ik in de auto zat. Ik voelde mijn gsm vibreren. De dag dat ik mijn gsm ooit eens hoor rinkelen, die moet nog komen, denk ik. Dankzij een snelle interventie van Kir kon ik als eerste reageren op een bericht van Fabriccity waardoor ik een meter van mijn favoriete stofje uit hun gamma won. Hoera! Dank je wel, Kir! Dit stofje ligt hier nu te blinken.

Eergisteren tijdens het checken van mijn feedreader, zag ik dat Joppe de winnaars van haar giveaway had bekend gemaakt op haar blog. Dolletjes. Een Kathleen had gewonnen en kijk, die Kathleen was ik toch wel niet zeker. Deze knoopjes zullen binnenkort aan mijn collectie worden toegevoegd.

Deze ochtend waren we nog maar net uit de auto gestapt op de parking van de Nekkerhal in Mechelen of ik zag Katrien lopen. Tsja, als je naar het Stoffenspektakel gaat, dan kan je wel eens andere naailustigen tegenkomen. Zij meldde meteen dat ik ook haar giveaway had gewonnen. Dus binnenkort kan ik al mijn klantenkaarten kwijt in dit geweldig zakje.

Ik denk dat ik deze week al mijn geluk voor de komende twee jaar heb opgebruikt. Yup. Geen twijfel mogelijk.

You Might Also Like

 • la merlette blanche

  Toevallig deze week niet meegedaan met de Lotto? 😉
  Zo’n schoon gerief allemaal!

 • Flexje

  Hehe… Zal het morgen meebrengen (weliswaar nog zonder de tabbladen, ik geraak in gene winkel momenteel)… 🙂
  Enne ‘t was gezellig op dat soldenspektakel! 😉

 • hotelmama

  zo zie je maar: zeg nooit nooit!

 • ilse

  Duidelijk je lucky week! Geniet ervan … wie weet wat volgt nog 😉

 • Isabelle

  Wauw, wat een winst! Niets leuker hé, ik kan er van meespreken, ben momenteel zelf ook in een winnersmodus. Kijk gerust even op mn blog, enne, daar loopt momenteel ook ene giveaway, wie weet… 😉
  isabelleblogt.blogspot.com

 • Gaëlle - fabriccity.be

  stofje goed aangekomen zie ik. benieuwd wat ze ermee zal maken.

 • Annouska

  Zo win je nooit iets en zo achter elkaar. Wat ontzettend grappig en leuk. Geniet van je gewonnen spulletjes! ^^

 • Pin It on Pinterest