Gebeurd

Zalando schoenen

Het meisje meisje in mij komt de laatste tijd ontzettend vaak naar boven. Ik schrijf over schoenen, kappersbezoeken en kleedjes. Om eerlijk te zijn, dit bericht gaat niet veel anders zijn. U bent gewaarschuwd, beste lezer. U bent gewaarschuwd.

Op mijn blogpost over mijn Teva’s kwamen heel wat reacties. Heel wat mensen spraken me aan dat dat nu toch wel heel goede schoenen zijn en de dagen die volgden op die blogpost hoorde ik nogal vaak: “Zijn dat nu uw Teva’s?”. En ik kreeg mailtjes over die sandalen. Tussen de mailtjes die ik kreeg, zat er ook eentje van Zalando, een online schoenenwinkel met Duitse roots die sinds kort ook actief is in Nederland. Of ik geen zin had een stukje te schrijven over hun site en hun schoenen aanbod. Eerlijkheidshalve meldde ik even dat ik een belg ben en ik niet zeker was of het wel nut had om over een .nl site te bloggen. Geen probleem, was het antwoord van onze vriendelijke noorderburen. Er wordt blijkbaar naarstig gewerkt aan een Belgische versie en dat mocht ik hier alvast even aankondigen. Woehoe! Scoops, daarvoor doen we het, hé. 😉

Ik begon het aanbod op hun site te bekijken en wat ik zag stond me wel aan. Camper, Vans schoenen, Birkenstocks, zelfs Vivo Barefoots, een schoenmerk dat ik al een hele tijd wil uitproberen. Schoenen waarmee het lijkt alsof je op je blote voeten rondloopt, hoe geweldig is dat wel niet? Ja, ik ben pro comfy schoenen en daar zijn er veel van te vinden op hun site. Het leuke is vooral dat je er merken kan vinden, die onmogelijk te vinden zijn in de doorsnee schoenenwinkel hier in België zoals bijvoorbeeld die Vivo Barefoots. Tijdens mijn zoektocht naar de Teva’s kwam ik altijd dezelfde merken tegen en in elke winkel zag je dezelfde modellen. En blijkbaar is er zoveel meer.

Naast de comfy schoenen zijn er ook speciallekes, geen paniek. Tijdens de uren die ik intussen doorbracht op de site kwijlde ik ook over de pin-up-achtige schoenen van het merk Miss L Fire, maar ik besloot dat het absoluut niet mijn stijl was en dat zulke schoenen toch maar ergens in de donkerste krochten van mijn kast belanden.

Daarbovenop kan je op hun site ook terecht voor kleren. Ik was aangenaam verrast toen ik Vero Moda online shop (woohoo!) tegen kwam en ook eentje van Desigual en Vila (dubbele woohoo!). Ik heb het vaak vlaggen dat ik in een winkel sta, een jurkje pas en dat het dan te klein/te groot is en dat ze mijn maat niet meer hebben en “nee, mevrouw, die worden niet meer geleverd”. Op zo’n momenten zou een site als Zalando dan wel van pas komen. Jaja, zo een site is gevaarlijk. Gevaarlijk! Schoenen én leuke kleedjes op een site. Gevaarlijk zeg ik u. Misschien maar beter dat ze momenteel alleen maar binnen Nederland verzenden, want eens de Belgische Zalando online staat… Oelalala!

Mijn oog viel na veel gezoek uiteindelijk op een paar van Mustang. Kleurrijke lage sneakers, daarvoor had ik in ver vervlogen tijden een zwak en laat dat nu net het soort schoen zijn dat ik miste in mijn schoenencollectie. Toen de Zalando doos eergisteren toekwam, werden mijn trouwe, extreem comfortabele Loints even opzij gezet en gingen de Mustangs aan de voeten. Ik had een beetje schrik, want schoenen online bestellen, daar heb ik geen ervaring mee. Niks. Nada. Nopes. Ik ga daarvoor naar een schoenenwinkel, lekker traditioneel. Ik weet wel dat ik meestal een maat 37 heb dus bestelde ik ze in die maat. De schoenen zaten gelukkig als gegoten! En ze zijn helemaal mijn ding! Het eerste halfuur kon ik niet stoppen met er naar te kijken. Kleurtjes! Bloemetjes! Vrolijkheid aan mijn voeten! Moesten ze niet als gegoten hebben gezeten, dan kon ik ze altijd binnen de 100 dagen terugzenden. Ha! Maar dat zal niet nodig zijn. Oh nee, meneer!

En omdat ik ook had ontdekt dat er ook online klerenwinkels waren, kon ik het niet laten een schattig jurkje van Vero Moda mee te bestellen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik er wel mee sta, maar Het Vriendje verzekerde me dat het er leuk uit zag. Het is een beetje aan de korte kant, maar het bedekt gelukkig net alle celulitis. Score!

Soit, ik hoop dat ze snel hun Belgische online site openen, want ik heb de smaak te pakken. Schoenen, daar kan je er nooit te veel van hebben, hé? 😉

You Might Also Like

 • vleervlinder

  ooooh die schoenen zijn echt supermooi! ik wil ze ook!
  had je ze niet per ongeluk in maat 40 kunnen bestellen en dan doorsturen naar mij 😉

 • oontje

  Oh, dat is hier echt wel uw lucky maand of zo, geloof ik. Fantastisch!
  En nu snel even die site bekijken.

 • Greet

  Amai, wat een chance! Superleuke schoenen heb je gekozen 🙂

 • Lucie

  Nice shoes!
  Volgende keer dat je schoenen/kleedjes nodig hebt moet je es gaan zien in de Carmi op de Tiensesteenweg http://www.carmi.be/. Ik ben daar onlangs voor het eerst geweest en ze hebben daar alle coole merken die ik anders keihard moet zoeken (camper, think, …). Ze hebben ook coole merken, veel dure merken maar ook Vero moda, Vila, Desigual en Skunkfunk. Ik vond het alvast geweldig.

 • lies

  leuke schoenen en mooi kleedje! goed gekozen!

 • Ania

  Waaah die site… Ik ben verslaafd.. Schoenen van alle merken die ik leuk vind, en Vila kleding en Outlet en stuff.. Leukleukerleukst!

 • De Zuster Van

  Amai, sjansaar! Zo’n schoon sloefkes en dan nog gratis ook!

 • Kimmi

  Oooh, wat ‘n leuke schoenen! Bloemetjes! 🙂
  Ik heb onlangs ook Teva sandalen gekocht, ben er ook bij terecht gekomen door je blog postje 🙂 Ik heb er zwarte gekocht met een sleehakje bij A.S. Adventure en ze zijn ge-wel-dig!! ..

 • Polkadotjes

  Da’s toch idd wel een schoon verzameling schoenen op die site.
  Oh en ze hebben Biviel!!

 • elisse

  Amaaai, ge hebt 2 prachtitems uitgekozen! Schoentjes zullen u perfect staan, want gij loopt er volgens mij ook altijd fleurig bij 🙂 en dat kleedje, oehlala! ik denk niet dat er iemand de boyfriend ongelijk zal geven!

 • mamasha

  Zolang de schoenen en de jurk maar niet tegelijk gedragen worden, noem ik dat schoon gerief!

 • LIZ

  Prachtige schoenen hebben ze!
  Mooie en duidelijke site, er wordt veel info over de artikelen gegeven, perfect!

  Super dat je mustangs zo goed passen, ik vrees dat dit bij mij een probleem zou zijn, gezien mijn brede voeten en kuiten.

  Zou je misschien eens aan die mensen van zalando willen vragen of ze ook laarzen met brede schacht hebben? Ik heb er hele mooie gezien, maar ze zijn jammer genoeg allemaal te smal voor mij…

 • Peachy

  Ik zie die Miss L. Fire anders wel helemaal zitten voor u 🙂

 • Marieke

  Hoi Kathleen,

  Ik kwam vorige week via een andere blog op jou blog terecht en was blij verrast. Wat schrijf je leuk en ook herkenbaar, ik ben je meteen gaan volgen. Jouw blog staat daarom ook op mijn blog in de Blog*A*Round, dat is een item dat ik op mijn blog in het leven heb geroepen om mensen andere blogs te laten leren kennen.

  Lieve groetjes,

  Marieke
  http://gewoonmarieke.blogspot.com

 • creamief

  Waarom denk ik bij het lezen van dit (superleuke!) bericht heel de tijd aan de film ‘confessions of a shopaholic’?:):) Schoenen zien er kei-tof uit! KLeedje eerder schattig:)

 • Pin It on Pinterest