Gemaakt

Kruisjessteek van de week

De eeuwig sympathieke Katrien geeft vandaag het ja-woord aan haar verloofde en dat moet gevierd worden! Met een kruisjessteekpatroontje! Van een vogeltje, want Katrien die heeft iets met vogeltjes, zo heb ik al gemerkt. Stiekem heb ik zelf ook iets met vogeltjes. Misschien is het jullie al opgevallen, maar de favicon van mijn site is niet voor niets een oranje vogeltje. En het is op dat oranje vogeltje dat dit patroontje gebasseerd is. Ik liet mezelf een beetje gaan en maakte er een tweede in spiegelbeeld en pootte er nog een hartje tussen zodat het echt love birds werden. Speciaal voor Katrien en haar man (intussen zijn ze toch al man en vrouw voor de wet, dus dan mag dat al zo gezegd worden hé).

In het patroon zelf staat alleen het oranje vogeltje, dat eigenlijk op de foto helemaal niet te zien is. Zo hebben jullie meteen ook een idee wat je met zo een klein kruisjessteek patroon kan doen. Mochten jullie toch het exacte love bird patroontje willen, geef dan even een gil.

En hier kan je het patroontje weer downloaden:
[download id=”7″ format=”1″]
(enkel voor persoonlijk gebruik uiteraard en niet doorverkopen en dat soort dingen. Met andere woorden: doe niet wat je zelf niet zou willen dat er gedaan zou worden met je werk)

You Might Also Like

 • Stien

  Echt een leukske! ‘k Ga eens denken waar ik dat hier op zou kunnen zetten…

 • Anne

  Wat een leuk ontwerpje! Ben gelijk begonnen met borduren en vogeltje nummer 1 is af, ga morgen proberen de rest naar aanleiding van de foto te maken (:

 • Flexje

  Haha voor ik je bericht begon te lezen, en dus de foto al gezien had… wou ik schrijven Oehh! Voor mij en Peter… perfecte timing… Maar toen begon ik te lezen en… Wat attent van je! Me happy!! 🙂
  Nu alleen nog leren kruiskessteken te zetten… 🙂

 • Flexje

  Oh ja… GIIIIILLL 🙂 Ik wil graag het volledige lovebird-icoontje! 🙂 hihi

 • Pin It on Pinterest