Uncategorized

Tussentijdse evaluatie

Het is weer tijd voor een tussentijdse evaluatie van de doelstelling van het jaar onzes heeren 2011.

 • Een bed kopen
  done and done
 • Op reis gaan met Het Vriendje
  We zijn intussen al enkele dagen naar Parijs getrokken en binnenkort trekken we naar Denemarken voor een heerlijke niets-doen-vakantie. En ja, ik kijk daar serieus naar uit.
 • Verwatering tegen gaan
  Bwah. Ja. Er is nog werk aan de winkel, maar het gaat al de goede kant uit.
 • 10in11
  Vijf van de tien items zijn intussen al doorstreept. Ik denk dat de moeilijkste items nog moeten komen. Jikes.
 • Een vijftal kilo’s afvallen
  Er zijn er intussen vier kwijt, waarvan er 1,5 de afgelopen drie weken op zeer mysterieuze wijze. Voor zij die denken dat het aan het Start2Runnen ligt: daar ben ik nog maar een week mee bezig. Ik vermoed dat er dus echt iets mis was met mijn darmen, ook al vonden de dokters niets. Er was iets waardoor mijn lichaam bepaalde stoffen niet opnam waardoor ik heel de tijd zat te kampen met een energietekort. Ik vermoed dat mijn lichaam in een soort van constante verhongering zat en daardoor ook niet wou afvallen (het klinkt raar, ik weet het). Ik heb namelijk heel lang vastgezeten op een bepaald gewicht, diarree of niet. Sinds dat oh-zo-fijne darmonderzoek drie weken geleden, vliegen de kilo’s er af dat het geen naam heeft waardoor ik vermoed dat de opname van belangrijke stoffen via mijn darmen terug in orde is. Ik merk ook dat ik terug meer energie heb. Pfieewww… Nu hopen dat het zo blijft, natuurlijk. *hout vasthouden*
 • Life List
  Er zijn twee items die zeer binnenkort geschrapt kunnen worden, maar waar ik nog even geduldig op moet wachten en nog wat werk voor moet verrichten. Daarover meer later. De afgelopen maanden is het op Life List vlak vrij rustig geweest buiten dan de croissant die in Parijs werd verorberd.

You Might Also Like

 • ilse

  Denemarken, daar wil ik achteraf alles over horen!

 • Ellie

  Kan puntje 1, ook puntje 5 geholpen hebben? 😉

 • Kimmi

  Ik weet 1 item! Moehahaha 🙂 Go girl! 🙂

 • Karolien V

  Oooeoee, ik ben benieuwd naar puntje 5! Dikke pluim voor de 4 kilo, das al heel wat!

 • Pin It on Pinterest