Gebeurd

De vraag van de maand

De komende maand ga ik met een grote vraag zitten. Doe ik dit jaar mee met NaNoWriMo of niet? Intussen heb ik al drie jaar op rij meegedaan aan die wedstrijd waarbij het de bedoeling is een roman van 50.000 woorden te schrijven. Niet dat je iets kan winnen met die wedstrijd, maar de voldoening die je uit het schrijven van een “boek” haalt, dat kan ook al tellen.

Maar het zit zo. Het zijn drukke tijden. Jullie zullen dat misschien wel gemerkt hebben aan de blogfrequentie hier. Als ik niet bezig ben voor Fanny&Laura, ben ik wel bezig met dit project. En als ik daar niet mee bezig ben dan ben ik wel aan het werken, huishouden of sociaal aan het zijn. Of aan het slapen, want dat doe ik ook wel eens. Zo af en toe. Nog iets extra er bij zou wel eens nefast kunnen zijn. Langs de andere kant: het is NaNoWriMo! Schrijven is een feest en ik schrijf al zo weinig. Daarom dat november zo bijzonder is, want dan is er NaNoWriMo en voor NaNoWriMo maak je tijd om te schrijven. En geloof me vrij, er is niets leuker dan op een koude novemberavond onder een dekentje te zitten, de laptop op de schoot en een verhaal te spinnen.

Met de vraag  “Doe ik dit jaar mee met NaNoWriMo of niet?” ga ik de komende maand rondlopen. Dus als u me even voor me uit ziet staren en een denkrimpel in mijn voorhoofd ziet verschijnen, dan weet u waaraan ik aan het denken ben.

You Might Also Like

 • lilith

  Ik zit met dezelfde prangende vraag. Ik wil al drie jaar meedoen, heb nooit de tijd gemaakt, en dit jaar heb ik nog veel minder tijd dan de vorige jaren, maar eigenlijk echt wel eens zin om het erop te wagen.

  Alleen, elke dag bloggen, elke dag artikels schrijven, en ook nog eens een boek. Je moet al goed zot zijn om het nog maar te overwegen.

 • MistINGEtte

  Binnen enkele jaren lopen er daar enkele kleine Verbeeldingskes rond, en … geloof mij… -tenzij ze naar Omy en Opy mogen- dan komt het er NOOIT meer van.
  Dus … DOEN … NU !! Suxes !

 • Ilse

  Doe gewoon mee met secret santa van tess. Veel leuker!

 • Pin It on Pinterest