Uncategorized

Ninja stof

Nummertje 105 op mijn Life List is “Motieven voor op stofjes ontwerpen”. Er staat duidelijk bij geschreven dat het niet meteen zeer exotisch klinkt, maar denk eens aan alle dingen die je kan doen! Illustraties van geboortekaartjes omvormen naar stofjes, unieke stofjes die niemand anders in z’n verzameling heeft, een jongensstofje maken aangezien daar toch nog steeds een serieus tekort aan is. Bloemenstofjes vind je overal. En ok, autootjes ook. Maar ninja’s? Nee, ninja stofjes vind je niet, nee.

Tot nu. Uiteraard. Aanschouw!

Jawel, een stofje ontworpen door mezelve. Het was de bedoeling om dat gewoon eens te proberen. Eens kijken wat het resultaat zou zijn. Maar toen vertelde ik Kir er net iets te enthousiast over en liet haar de illustraties zien. Als mama van twee jongens was het bij haar liefde op het eerste zicht en ze vond dat ik dat ontwerp niet voor mezelf kon houden. Misschien… Misschien… Moesten we het gewoon laten drukken en verkopen voor het goede doel. Van Katoen bijvoorbeeld. Dat zou perfect zijn.

En zo geschiedde. De Van Katoen ploeg was zeer enthousiast over het ontwerp, de stof werd gedrukt en na wat gevloek van mijn kant op de online shop is hij nu hier te koop. Ik raad jullie aan er snel bij te zijn, want de voorraad is beperkt.

Maar, dat is niet alles. Nee, nee, beste lezer. We gaan ook een kleine giveaway doen, want zo zijn we dan wel weer. Van zodra we aan 1000 Van Katoen fans komen op Facebook, dan geven we een meter van deze ninja stof weg. De volle honderd centimeters. Ter informatie, we zitten nu aan 938 fans. Dus dwing alvast je schoonmoeder, grootvader, irritante collega, etc. om ook fan te worden. Gewoon even op die “vind ik leuk” knop klikken. Meer is er niet voor nodig.

Je kan binnenkort ook inspiratie opdoen in de Van Katoen Stof Flickr Pool (langste woord ever). Heb je zelf iets leuks gemaakt met deze stof? Dan kan je daar ook je foto’s posten!

You Might Also Like

 • no butterfly

  Super design, heel tof

 • stien

  waauw, kei tof! ‘k wil een ninja-pak in die stof graag.

 • Lelie

  Kei mooie stof!!! Super leuk!

 • søt

  Coool 🙂 Je moet daar je job van maken!

 • Knuffelzacht | Een nieuwe jurk

  […] Matz, het babietje van mijn nicht maakte ik al eerder twee knuffeldekentjes met het geweldige ninja-stofje van Van Katoen. Ik wilde nu ook graag een knuffelzacht dekentje maken, maar dacht dat een […]

 • Pin It on Pinterest