Gebeurd

Secret Santa 2011

Vorig jaar deed ik met veel plezier mee aan de Secret Santa die Tess organiseerde. Ik stelde zorgvuldig een pakketje samen voor een voor mij volledig onbekende blogster en kreeg een kerstkadootje van een voor mij iets bekende blogster. Zowel het bedenken wat ik die onbekende blogster kon geven aan de hand van haar blog en haar moodboard als het krijgen was eigenlijk een zeer fijne ervaring. Toen ik de oproep op Tess haar blog zag verschijnen voor een nieuw rondje Secret Santa, moest ik er niet lang over nadenken. Ik moest en zou opnieuw deelnemen.

En zo geschiedde. Vandaag stuurde ik al mijn gegevens door, inclusief moodboard dat er iets hipper uitziet dit jaar. Diegene die nog willen deelnemen aan editie 2011: je kan je nog inschrijven tot 31 oktober. Om middernacht sluiten de inschrijvingen. U bent gewaarschuwd. Wie weet brengt het lot jou en mij wel samen, beste lezer. Wie weet.

You Might Also Like

  • Lauradenkt

    Ik vind het een leuk project ­čÖé

  • Pin It on Pinterest