Gegeten Receptenspotlight

Kinder Bueno cupcakes

Men neme vier Kinder Bueno repen en uw favoriete vanille cupcake recept (of zo een mix). Men volge uw favoriete vanille cupcake recept en gooie er op het einde vier Kinder Bueno repen bij en probere geen enkel stukje van die repen in uw mond te laten verdwijnen. Een heuse opdracht voor sommigen. Inclusief mezelf. Men late de mixer nog even los op het geheel zodat de Kinder Bueno repen geplet, gemixt en gebroken zijn. U kan hier even al u frustraties op afreageren indien dat nodig is. Men doet alles in kleurrijke cupcake papiertjes, zette alles in de oven en als ze klaar zijn, presenteert men deze cupcakes op een prachtige cupcakestand. Men probere vervolgens om niet alles in een keer op te eten. Dit kan enigzins wat moeite kosten, want ze zijn lekker die cakejes. Lekker!

You Might Also Like

 • Mini-@-Tuur (kim)

  Super idee. Was ikzelf nog niet opgekomen. Ga ik deze week eens uitproberen.

 • Da(s)tof

  Cupcakes in combinatie met kinder bueno? Dat klinkt zo briljant, kan niet anders dan heerlijk zijn! Ik wou dat ik er één door het scherm kom plukken…

 • Lelie

  Hmmm, klinkt heerlijk, dit ga ik pinnen! Misschien iets voor eens met mijn nichtje te maken 🙂

 • Peachy

  Wat een briljant idee! Zou het ook lukken van zo één volledig stukje in elke cupcake te steken, zo plus minus ongeveer in het midden? Ik test het uit en laat het je weten 🙂

 • Lucie

  Ma…ma… das zo’n zonde van die kinder buenos!!! Allé, ik koop alleen maar kinderbuenos als ik het echt verdiend heb, en dan nog smikkel ik dat kruimeltje voor kruimeltje op. Is dit echt de moeite om die dure kinderbuenos aan op te offeren?

 • ellen

  Of verkruimelde speculaas in de cupcakes doen, ook een lekkernij!

 • Pin It on Pinterest