Gebeurd

30 dagen later

Dames, heren, geachte leden van de jury, ik kan u met trots melden dat ik heden ten dage mijn dertigste dag zonder choco heb overleefd. Allez, zonder Kwatta dan toch, want er werd een beetje valsgespeeld. Maar toch. Applaus voor mezelf, vind ik toch… zo’n beetje. Zo. Ja.

De vraag is alleen: “Wat nu?”. Terug een pot Kwatta in huis halen of het toch maar veilig spelen en af en toe een pot zelfgemaakte choco produceren? Volgens mij zal het eerder het laatste worden. Ofwel pas ik de regel van Tante Hilde toe: een pot Kwatta kopen aan het begin van de maand en als hij op is, komt er geen nieuwe meer binnen tot het begin van de volgende maand. Dat vond ik eerlijkgezegd wel een goede regel. 😀

You Might Also Like

 • Peachy

  amai, jong, chapeau!!! Applaus! E, voelt ge nu een verschil? Voel je je lichter, vrijer, gezonder, charmanter, vrolijker??? Indien “niet echt”, gewoon terug in huis halen zou ik zo zeggen 🙂 hihi!

 • Nele84

  Allé zeg, ge hebt het overleefd, een maand zelfkastijding. En ik moet zeggen dat ik er niks van gemerkt heb. Of zijt gij anders nóg leuker? In dat geval, ga u dan maar rap een potteke kwatta halen. 🙂

 • MistINGEtte

  Hier werd onmiddellijk de Tante-Hilde regel toegepast. En … De “november-pot” is ook nog niet uit. Met 3 bambino’s in huis, en een mama die graag chocolade lust …Bravo voor onszelven ! De honingpot(ten) daarentegen, dat is een andere zaak. Nee: volhouden. En als het moet, zélf choco maken. We zijn goed bezig !

 • Caithlin

  Goedzo! Met mate is niet altijd even makkelijk.

 • Pernel

  proficiat! Leve de zelfgemaakte choco die ongetwijfeld veel lekkerder is.

 • Jeroen

  Of een potje “boerineke’ choco zonder suiker kopen. Ook overheerlijk en toch iets gezonder 😉

 • la merlette blanche

  Mijn voornemen om geen choco met melk te eten, heb ik ook braafjes volgehouden. Ik had dan ook een lekkere vervanging: Penotti Organic soya chocolate hazelnut spread van in de colruyt – heerlijk!

 • Pin It on Pinterest