Gebeurd

Protected: Tilt

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

 • mamasha

  Mijn anti-tilt truuk is er niet meer over nadenken. Halt zeggen tegen de gedachten en dan gewoon voort doen, stap voor stap, dag per dag. Er zijn nu wat veel zaken tegelijk bezig. Over 4 maandjes zijn we al van eentje af ;-). Echt, dat gaat ook deugd doen.

 • Linda

  Ik ben 2 keer letterlijk stilgezet. De eerste keer een half jaar, de 2e keer een terugslagje, 6 weken. Beide keren heb ik een coach gezocht om me te helpen, de eerste keer iets haptonomisch achtigs (lekker vaag 😉 en de 2e keer een coach voor werksituaties. Hielp enorm. Ik wist t allemaal wel, ik moest er alleen op gewezen worden.
  En verder plan ik me suf met rememberthemilk.com, als t eenmaal op n lijstje staat kan ik het veel makkelijker loslaten.

 • Nele84

  Ik wil totaal niet miss-know-it-all spelen, want dat ben ik alles behalve. Maar mijn manier is, om het met een modern woord te zeggen “onthaasten”. Feitelijk wat ge deze week noodgedwongen gedaan hebt. Ik plan zulks in in mijn agenda. Soms een volledige dag, soms maar een dagdeel. Maar het houdt me op de been tussendoor. En soms lukt het niet en dan heb ik het gevoel geleefd te worden en sla ik ook tilt (maar op een iets andere manier). 😉

 • ilse

  Mijn comment volgt in een mailtje …

 • Riet

  Aaaaah, zo herkenbaar.
  Yoga. Klinkt zweverig maar kan helpen. Mits goede instructies. Basisprincipe: ‘leef in het hier en het nu’. Ik doe die oefeningen al lang niet meer, maar als het even helemaal stoppen-door is bij mij, dan probeer ik te denken: wat is er hier en nu. Niet wat is er gisteren en volgend jaar, of wat is er daar waar ik eigenlijk had willen/moeten zijn. Maar wat ligt er hier en nu op mijn boterham, en hoe pak ik dat het beste aan.

 • Riet

  (Oh. En ook: een goede osteopaat. Die alles fysiek eens los maakt, en dan gaat het niet alleen over ‘botten’. Ik heb wel een tip als je wil!)

 • Pin It on Pinterest