Gebeurd

Stom Vriendje

Ik vind Het Vriendje tijdelijk niet meer leuk. Zo tot ongeveer de 8ste januari nog. Nee, nee, geen trouble in paradise. Hij is nog altijd lief en schattig en groot en grappig en zo. Maar hij heeft vakantie. Tot 8 januari. En dat sinds 7 december. Een volle maand vakantie. Betaald en al. Hij is net als ik twee weken naar Denemarken geweest en begin november hadden we allebei nog een weekje verlof. Toch had hij nog tienduizend dagen verlof staan en ik niet. Sja. De voordelen van aan een grote universiteit werken, zeker?

Dus momenteel vind ik Het Vriendje even niet leuk. Vooral niet als ik het ‘s ochtends om kwart voor acht de deur uitsluip en hem nog hoor snurken in ons warme bed. En al helemaal niet als ik zeiknat op kantoor aankom en weet dat hij nog altijd aan het snurken is in dat warme bed en ik daar ook eigenlijk nog héél graag, droog, zou willen liggen.

Nee, ik vind Het Vriendje even niet leuk. Nee. Maar wel nog altijd lief en schattig en groot en grappig. En zo.

You Might Also Like

 • griet

  Je kan hem vragen op te staan net als ik doe voor mijn ventje. Hij vertrekt als eerste en ik sta als eerste op. Dat maakt het voor hem gemakkelijker!
  Liefde, hé

 • Femke

  Bij ons is het probleem net omgekeerd, ik heb driedubbel zoveel verlof als mijn lief. Mijn oplossing daarvoor? Héél af en toe eens een klein vakantietje plannen met vriendinnen, maar eigenlijk vooral bijna de helft van mijn verlofdagen in de vuilbak smijten.

 • appelstien

  Allé, en ondanks het feit dat ik ook voor een <> grote universiteit werk, is bij ons het evenwicht zoek in de andere richting. Maarrrr hij heeft beloofd me volgende week iedere avond met een lekker vers maaltje thuis op te wachten. Ik ben benieuwd… 🙂

 • appelstien

  Heej mijnen “ahum” is verdwenen omdat ik er hoekige haakjes rond had gezet! Wow, ik heb een geheime code gebruikt zonder het te weten, nerd dat ik ben :)!

 • An

  Je moet ervoor zorgen dat het leuk wordt hé! Als dat vriendje nu overdag het huishouden doet, de boodschappen doet, ‘t eten voor ‘s avonds klaarmaakt en strijkt? Wedden dat je hem (en zijn verlofdagen) terug leuk gaat vinden!

 • Ilse

  Kathleen, jong, ik vreesde al heel wat ergers met je titel en die eerste woorden van je post! En je moet je vriendje beter trainen! Als de mijne lang kan blijven liggen maakt hij mij tenminste ontbijt terwijl ik mij klaarmaak en hij kruipt daarna terug in bed 🙂

 • Tess

  Laat je maar goed op je wenken bedienen zou ik zeggen! Profiteer ervan!

 • Alice

  Bij ons is het ongeveer ook zo. Niet dat de echtgenoot meer vakantie heeft, maar hij heeft veel recup door zijn nachtshiften en weekends. Maar hij staat gewoon op samen met mij om kwart na zes. Hij brengt me naar het werk, doet ons huishouden en als ik s avonds thuiskomt heeft hij het gezellig gemaakt met kaarsjes enzo… Beter trainen dat vriendje van je!

 • Riet

  Had jij niet ergens een ellenlang doelijstje liggen? Leg het gewoon klaar, voor hem, naast zijn ontbijtbord. Een erg warm welkom als hij opstaat. 😉

 • ktrn

  Dat zit er hier ook aan te komen .. Maar 2 weken maar, geen maand, thank god! 🙂

 • Pin It on Pinterest