Gebeurd

December?

Ik vraag me nog steeds af hoe het opeens al december kan zijn. In mijn hoofd is het nog steeds september of hooguit begin oktober. Ik lijk een paar maanden te missen. Maar nee, het is wel degelijk december. Onze mini-kerstboom staat er. De pakjes liggen er onder. Er moet nog een dessert in elkaar geflanst worden voor het feest van morgen. Nog geen sneeuw. Dat niet.

Over ietje meer dan een week is het 2012. Een nieuw jaar. Een nieuwe start. Ik heb het gevoel dat ik nog zoveel moet doen voor het einde van het jaar. Nog zo veel. De to-do-lijst wordt hier iedere dag wat langer. Maar weet je wat, laat ik dat even allemaal negeren en gewoon genieten van de komende dagen. Lekker eten, fijn gezelschap, kadootjes. Yup.

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen, hoewel ik nog niet honderd procent mee ben, is: fijne feestdagen, lieve bloglezertjes! Geniet er van!

You Might Also Like

 • mama saartje

  voor u ook fijne feestdagen! Het is een beetje gek dat het morgen ‘ineens’ kerstavond is. Gelukkig geven we pas met nieuwjaar kadootjes, want er ligt nog ni veel, om niet te zeggen niets, onder de kerstboom!

 • mamasha

  Kvraag me ook af waar de weken en maanden heen zijn en dat van die lijst herken ik zo goed. Maar anderzijds, ons leven is boeiend en zit vol verrassingen. Leuker dan niemand en niets te doen hebben. Zie het zo en geniet even van de dagen waarop we allemaal eens echt mogen genieten zonder aan die lijst te denken. Dus bovenaan die lijst staat nu: ENJOY!

 • Zjizjipke

  Same here! Ik leef ook nog altijd in de veronderstelling dat de feestdagen nog weken, zo niet maanden van kant zijn… Niet dus! Gelukkig heb ik wel al mijn pakjes al klaar, kaartjes geschreven en het huis een beetje versierd. Allemaal maar omdat iedereen anders zo stressy deed ‘omdat het bijna zover is’… Rare mensen 😉

  Groetjes, Zjizjipke!

 • Mini-@-Tuur (kim)

  Voor u ook fijne feestdagen. Hopelijk komt er uit één van de pakjes een oh zo geliefd patronenboekje….

 • Nele84

  Voor jou ook fijne Kerstdagen!

 • smiley

  Dankuwel en hetzelfde voor jou! Probeer van elk moment te genieten!

 • liesbeth

  Fijne feestdagen! Enneuh, dat zijn wel veel pakjes in verhouding met de boom … ik vind dat ofwel die boom groter moet, ofwel de pakjes kleiner 😉

 • Pin It on Pinterest