Gebeurd

In een nieuw jasje

Ik schreef een tijdje geleden al dat ik mijn design was beu gezien. Zo gaat dat nu eenmaal. Dagen aan een stuk geef ik websites vorm, maar mijn eigen website in een nieuw jasje steken? How maar. Ik ben namelijk mijn lastigste klant. Nooit tevreden, altijd maar meer willen en beter, dat soort dingen. Jullie willen niet weten hoeveel blogdesigns er de afgelopen jaren in de prullenmand terecht zijn gekomen.

Maar toen kreeg ik opeens een idee om heel eenvoudig met icoontjes te werken voor mijn categoriën. Meer moest het niet zijn. De icoontjes en voor de rest een strak en sober design. That’s it. Zelf ben ik blij met de verandering. De foto’s en de teksten staan centraal en de icoontjes die hier en daar opduiken zorgen voor een klein grafisch elementje.

En ik nam eindelijk eens de tijd om de “over Kathleen” pagina aan te passen. Blijkbaar had ik die pagina al drie jaar niet meer aangepast, want daar was ik nog steeds 23. Ha! Het was dus de hoogste tijd voor verandering!

You Might Also Like

 • Jennifer

  Ik vind m heel leuk geworden 😀

 • Mirthe

  Mooi! Vooral je 4 eenvoudige categorieën vind ik een mooie meerwaarde. 🙂

 • Riet

  Ik vind ‘m lief en stijlvol!

 • Mini-@-Tuur (kim)

  Heel knap. Inderdaad sober en stijlvol.
  Meer moet dat niet zijn.

 • Aline

  Prachtig. Heel mooi lettertypeje ook (mss had je dat al, maar het valt nu in elk geval heel mooi op omdat de rest zo strak en stijlvol is ;))

 • Pernel

  Het ziet er inderdaad heel stijlvol en duidelijk uit.

 • LJ

  Och de leeftijd ‘vergeten’ aan te passen… Daar zondig ik ook al eens tegen 😉
  Mooi design is het geworden!

 • yab

  Knap!

 • Ollie en Wallie

  heel leuk! niet te druk en dus zeer overzichtelijk!

 • søt

  weer heel leuke kleurtjes!

 • Vuur

  Suuupermooi! Eenvoudig maar super stylish!
  Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de lettertjes iétsje groter heb moeten zetten, maar dat kan ook volledig aan mijn ogen liggen natuurlijk!

 • Polkadotjes

  Cohool! Ik weet al niet meer hoe het er hiervoor uitzag!

 • Madrina

  Wat een prachtige lay-out!

 • eloleo

  ja hoor, helemaal fan!

 • la merlette blanche

  Mooi nieuw jasje 🙂 Maar ‘t is hier altijd al mooi geweest, dus da’s op zich niets nieuws… 😉

 • ilse

  Het jasje past perfect!

 • Charlotte

  Héél leuk! De kleurtjes vind ik super en het eenvoudige en elegante design is helemaal de max!

  Zelf was ik ook, een hele tijd terug al, volledig in de ban van webdesign en heb toen heel veel geleerd (zelfstudie). Maar sinds ik geen student meer ben en voltijds ga werken heb ik steeds minder tijd en goesting om achter de computer te kruipen. En als je de wereld van CSS, HTML, WordPress, … niet op de voet volgt,is je kennis snel verouderd en achterhaald 🙁 Nu probeer ik terug wat wordpress te leren, om mijn eigen aangekochte domein (charami.com) in een leuk jasje te steken. Moest je nog handige resources hebben, dan hoor ik het graag!

  Nogmaals proficiat met het prachtige design!

 • Eefje

  Erg mooi! Simpel en direct. Over leeftijd gesproken, ik vul heel vaak 20something in zodat ik er niet over na hoef te denken als ik jarig ben geweest.

 • MistINGEtte

  * En nu : een wedstrijd uitschrijven : “hoe lang duurt het vooraleer De Nieuwe Verbeelding-Icoontjes netjes gecopieerd zullen opduiken in andere blogs ?”
  * Heb een test gedaan, en het pizza-deeg en de “verkorte jeans”, zijn in mum van tijd teruggevonden. Die staan nog op mijn to-do.

 • Jeroen

  Knap en fris design. Ook de kleurencombinatie oogt zeer professioneel. Doe zo voort 😉

 • Stijn

  Klink als een heel bekend probleem. Overdag al een hele dag aan websites bezig is de zin er vaak niet om nog meer aan designs te werken. En zeker niet voor mijzelf omdat het effectief nooit goed genoeg is. Jouw metamorfose is grandioos goed gelukt! Ik hou van deze kleuren 🙂

 • Pin It on Pinterest