Gebeurd

Een kleine oproep

Nu heeft deze blog een nieuw jasje en nu wordt het hier opeens verbazend stil. Ha! Schande! Om eerlijk te zijn zit ik een beetje met een writer’s block. Dat gebeurt al eens. Niets nieuws onder de zon. Maar ik wil daar wel weer van af geraken.

Dus lieve lezertjes, waarover zal ik eens schrijven? Onderwerpen voor potentiële blogberichten, vragen die je altijd al wilde stellen, berichten uit het verleden waar je je van afvraagt “hoe is dat nu eigenlijk afgelopen?” en dergelijke zijn meer als welkom in de reacties of via e-mail naar zij at verbeelding dot org. Laat u gaan, zou ik zeggen!

You Might Also Like

 • MistINGEtte

  Hoe ziet een ver-beeldige organisatie eruit als het komt op naai-gerief ? Zijn er tips en tricks die al toegepast worden, en die interessant zijn om te copiëren? Bvb : ik vergeet altijd welke naald in de machine zit. Stretch, gewoon, jeans, een “voor-vanalles-bijna-versleten-naald”, … Ze lijken allemaal sterk op elkaar, en als ik dan weer een keer begin : owee, ik weet het niet meer.

 • Martine

  Ik volg je blog al een tijdje en toen je je stof uit bracht was mijn eerste reactie : hoe doet ze het . Bvb die ninja’s schets je die zelf en hoe kom je dan tot een patroon / idee voor een stofje? Doe je dat met de pc of op een andere manier?
  Niet dat ik talent heb en ooit mijn eigen stof ontwerp maar ik ben daar zo nieuwsgierig naar. Ik zie graag hoe iets ontstaat,daarom mijn vraag.

 • Peachy

  Vertel iets over Zweden… Ik wil daar zo hard naartoe, Kerstmis 2012 met de kindjes… Mijmer, mijmer…

 • ktrn

  Ja! Zweden! Ik wil ook! 😀

 • Fo

  Wat is er nog geworden van het Ceylon jurkje? Als je niet weet wat bloggen is dit misschien het moment om er eens in te vliegen, er eentje te maken en er over te schrijven. Tenzij ik dat volledig gemist heb en je er wel al eentje gemaakt heb natuurlijk :-).

 • Kris10V

  Nog wat verderwerken aan de life list?

 • Dorien

  Heb je nog steeds plannen om een tutorial-site/blog te starten voor beginnende naaisters? 🙂

 • Eefje

  Handige naai-tips voor beginners? Wat heb je zelf geleerd waar je veel aan hebt.

  Wat zijn je lievelings boeken/schrijvers en waarom? Ik weet nog dat je over de nieuwe Julliet Marrilier schreef en ik was erg blij dat je een favoriete schrijfster met me deelt. (Hoewel ik graag haar boeken in het Engels lees.)

 • Kathleen

  Jullie zijn schitterend! Ik heb al vijf blogberichten klaar staan voor de komende dagen. Laat die suggesties en vragen dus maar komen. 😀

 • Nele84

  Hoe zit dat nu met die knoopsgaten?

  (Ik wilde schrijven, en heeft het Lief ondertussen zijn hemd al eens kunnen dragen, maar ik wist opeens niet meer hoe ge hem hier benoemt, maar na wat opzoekingswerk kwam ik erachter, en dus:)

  Heeft Het Vriendje zijn hemd ondertussen al eens kunnen dragen? 😉

 • ilse

  Misschien moet je iets schrijven over onze blind date. Wat dacht je van ergens de tweede helft van februari?

 • Madrina

  Ik ben een nieuwe bezoeker in jouw verbeeldingswereld (en ondertussen zelfs al fan op FB van je webshopje), dus veel onderwerpen kan ik niet aangeven. Maar nu ik zoveel creatieve mensen rondom mij aan de slag zie gaan en daar eig zelf ook veel goesting in krijg, is een start to naaienblogje misschien interessant… WWaarop moet je letten? Welke dingetjes probeer je het eerst uit?

  En aangezien ik in de comments hierboven lees dat je al in Zweden bent geweest: tips en leuke plekjes zijn welkom, want dat land staat op mijn verlanglijstje.

 • Stil, ja ja. | Nike

  […] vorm van schrijversblok is me ook niet vreemd. Kathleen heeft een fijn idee om dat te doorbreken. Dus zeg’ns, waarover moet ik hier eens schrijven? […]

 • Pin It on Pinterest