Gebeurd

Box Apetit

Combineer deze post met deze post en dan weet je min of meer hoe laat het is. Het kriebelde. Het kriebelde zo hard. Mijn innerlijke fangirl werd aangestoken door de kwaliteit van die Black+Blum Lunch Pot. Plus ik wilde een mooie, handige doos om slaatjes mee naar het werk te kunnen nemen. Op datzelfde moment dat ik naar dozen aan het rondkijken was, hield Kudzu -10% korting op hun volledige gamma. Tsja. Dat moet je mij geen twee keer zeggen. Ik ben dus nu ook de trotse eigenares van de Box Apetit. Woensdag werd de bestelling geplaatst, zaterdag belde de postbode al aan met mijn pakketje. Een geluk dat ik vroeg wakker was. Yeah!

Het voordeel aan de Box Apetit is, dat het een goede grote doos is, dus een slaatje past er perfect in, want dat is nogal voluminieus. Er is een apart bakje voorzien voor dressings en sausjes, zodat je die pas over je slaatje giet als je begint te eten, waardoor je sla niet plat wordt. En er is nog een apart bakje voor mijn teergeliefde babyworteltjes. Of fruitjes. Maar toch liever babyworteltjes.

Samen met de Box Apetit kreeg ik ook het ingenieuze lunchzakje van Black+Blum. Het is helemaal op maat van de Box Apetit gemaakt. De zijnaden zijn gemaakt met velcro, waardoor je de zak kan opentrekken en kan gebruiken als placemat of je kan er op aan zitten zodat je geen nat achtersteven krijgt tijdens het picknicken. Die mannen van Black+Blum, die weten waar ze mee bezig zijn.

Nu nog de Bento Box en het bijhorende kookboek en dan kan ik mijn innerlijk fangirl het zwijgen opleggen.

Voor de geïnteresseerden: de Box Apetit kost bij Kudzu €19,95. 1% hiervan gaat naar een goed doel naar keuze! Tot en met 31 januari kan je nog genieten van 10% korting op alle producten dankzij de kortingscode koopjes12. En je kan er met ecocheques betalen. Dus als je er daar nog een paar van hebt rondslingeren en je weet niet wat er mee te kopen… Denk dan eens aan mij. En die Bento Box. In het groen. Alsjeblieft. Dankjewel. 😉

You Might Also Like

 • Veerle

  Wat leuk die lunchboxes! Ik zocht nog een leuk cadeautje voor iemand en heb een lunchzakje besteld met bloemetjes op. Merci voor de tip 🙂

 • MistINGEtte

  Zijn die pottekes waterdicht ? Kwestie van geen saus-toestanden tegen te komen buiten de potjes … Ik hou het persoonlijk vrijwel altijd bij Tupper-dinges. Maar toegegeven, jouw Box-gerief oogt knapper !

 • Kathleen

  @Mistingette: bij mijn weten zijn die potjes en dozen waterdicht. Ik heb toch nog geen accidentjes gehad.

 • evelien

  Ik had iets gelijkaardigs op het oog (bij Tupper-dinges, jawel), maar deze zijn toch wel héél mooi! (En goedkoper)

  Bedankt voor de tip, Fangirl!

 • Pin It on Pinterest