Gebeurd

Bedenking van de dag

Daar lig je dan in je zetel wat naar het plafond en de rest van de kamer te staren met een lijf dat alles behalve in orde is. En het enige waar je aan kan denken is: “Man, ik moet die plant dringend eens in een nieuwe pot steken, want dat arm schaap zit nog altijd in een oude yoghurtpot en dat terwijl hij/zij me zo’n prachtige bloemen geeft om naar te kijken,”. Schande! Daar moet iets aan gedaan worden.

Maar eerst nog een dutje. Of twee.

You Might Also Like

 • hoow

  wachten tot hij uitgebloeid is om te verplanten!!
  en zeker geen andere plaats geven of verdraaien nu!

 • Neeltje

  ‘t Is anders heel toepasselijk dat hij in een pot met daarop “Puur Natuur” staat.

 • la merlette blanche

  Slaap wel!

 • Mini-@-Tuur

  Heel veel beterschap.

 • ilse

  Dat klinkt niet erg gezond. Beterschap!

 • Nele84

  Volgens mij heb ik dezelfde plant. Alleen heeft diene van mij witte bloemen. Doet me eraan denken dat ik hem nog eens water moet geven. Gelukkig kan hij lang zonder, ik heb al een paar keer van reanimatie moeten doen.
  En dat ge u maar rap beter voelt!

 • Charlotte

  Je kan er een omhulsel rond haken? Is vrij eenvoudig en je kan het zo kleurrijk maken als je zelf wilt!

  Begin met een platte cirkel ter grote van het bodem oppervlak en haak dan naar boven rond de pot (haak 1 rij in de achterste lussen om 90° te draaien).

 • Dorien

  Beterschap!
  Waarom zou je je plant verpotten? Hij/zij ziet er best gelukkig uit in z’n/haar yoghurtpot. 🙂

 • Pin It on Pinterest