Gegeten

Lunch van de dag

En zo ziet een gevulde Box Apetit er dan uit. De inhoud? Een lekker Waldorf slaatje: sla, spinazie, blokjes kalkoenfilet, okkernoten en stukjes appel. In het sauspotje zit een heerlijk,  zelfgemaakte yoghurtdressing.

Boterhammen? Voor lunch? Ha! Zo 2011. 😛

You Might Also Like

 • Jan

  Dat ziet er geweldig goed uit! Misschien binnenkort toch ook eens proberen…. 🙂

 • Annelyse

  amai, ziet er lekker uit. Ik ben al trots op mezelf als ik eens zelf bokes smeer ipv een broodje te kopen 😉

 • ilse

  Lekker!

 • Luce

  ik wil het zo opeten…
  maar één vraagje, is dat ‘waterdicht’? Ik bedoel, als die box op zijn/haar ‘zij’ in de tas vervoerd wordt, gaatr er dan niks lekken???

 • Kathleen

  @Luce er is niets uitgelekt bij mij. De dressing zat ook nog eens in een apart klein sauspotje in de doos en daar is ook niets uitgelekt. En mijn doos wordt vervoerd in een Eloleotas die aan mijn stuur van mijn fiets hangt, dus die zwaait behoorlijk wat heen en weer. 🙂

 • Flexje

  Mmmmh… het ziet er te lekker uit!! 🙂

 • Pin It on Pinterest