Gebeurd

Secret Valentine

Afgelopen dinsdag werd er voor de tweede keer Secret Valentine georganiseerd bij Het Leuvens Stiksel en dat is altijd dolle pret, want je geeft een kadootje en je krijgt een kadootje. Ik mocht voor de eeuwig sympathieke Elisanna iets leuks in elkaar steken. De keuze was vrij snel gemaakt: een gepimpt notitieboekje omdat ze al een keer had laten vallen dat ze die mooi vond, een ritstasje om haar collectie aan te vullen en paaseitjes, omdat er nu eenmaal niets boven chocolade gaat.

Zelf kreeg ik van Tistemie twee geweldig gehaakte mandjes uit spaghetti. Ik had dat woord al hier en daar opgevangen tijdens andere Leuvens Stiksel avonden, maar ik had eigenlijk geen idee wat dat was (buiten de pasta dan) of hoe dat voelde. Blijkbaar is het gerecycleerde t-shirtstof. Daardoor voelen de mandjes verbazend zacht aan, maar tegelijk zijn ze ook vrij stevig. Ze staan alvast op mijn bureau, klaar om gevuld te worden met nuttige en iets minder nuttige “rommel”. Ze zullen zeker hun steentje bijdragen tot het bekomen van een georganiseerdere en opgeruimdere bureau. Daar ben ik zeker van. Dus, Tistemie, nogmaals een dikke merci! Nuttige kadootjes zijn de beste! Alhoewel chocolade het ook altijd goed doet. 😛

You Might Also Like

  • la merlette blanche

    Chocolade is toch ook nuttig? 😉 Maar alleszins: heel mooie mandjes! Hoe meer zpagetti-maaksels ik zie, hoe leuker ik zpagetti vind.

  • Juffertje Uil

    Twee super geslaagde geschenkjes. Jullie hebben allebei jullie beste beentje voorgezet.

  • Annelien

    Wat een mooie cadeaus! Ik heb een zpaghetti poef (samen met mijn mams in elkaar gehaakt) en ben er heel blij mee, het werkt ook heeel fijn 🙂

  • Pin It on Pinterest