Gebeurd

Joepie!

Ik probeer jullie, mijn lieve bloglezers, zo min mogelijk te overrompelen met allerlei Fanny&Laura nieuws. Anders zou er hier iedere dag wel iets te lezen zijn over het leven als zelfstandige in bijberoep. En geef toe, na een tijdje raakt dat ook weeral afgezaagd. Maar af en toe moet ik toch even iets kunnen melden. Zoals bijvoorbeeld de Fanny&Laura shop die vermeld werd in de Joepie. Dat wou ik toch wel even met jullie delen, want dat gebeurt niet iedere dag, natuurlijk. 😀

You Might Also Like

 • Reply Jan

  Cool! 🙂

 • Reply la merlette blanche

  Och, ziet eens aan, mijn favoriete tijdschrift van 10-13 jaar geleden bestaat nog altijd! Proficiat met de vermelding!

 • Reply Juffertje Uil

  Van harte proficiat.

 • Reply Madrina

  Nu kunnen we toch niet anders dan “joepie” zeggen hé, proficiat!

 • Reply Riet

  In de Joepie! Zalig. Ik moet dat lezen, voor mijn werk. 😉 Dit vind ik veruit de tofste blogvermelding in een boekske ooit.

 • Reply Goofball

  cool zeg

 • Reply Ellen

  De joepie, bestaat die nog! Nostalgie.
  Hier mag je fier op zijn!

 • Pin It on Pinterest