Gebeurd

Stoffenspektakel

Normaalgezien trek ik altijd met de zus naar het Stoffenspektakel. Dan praten we een beetje bij, giechelen en zorgen we ervoor dat de ander met de mooiste stofjes het spektakel verlaat. Dit weekend was de zus helaas ziek. Zo gaat dat dan.

Dus besloot ik toch even alleen te gaan kijken. Ik vroeg wel even aan Het Vriendje of hij zo lief wilde zijn om me te brengen met de auto, aangezien een of andere student weer een glas had kapotgeslagen op de Leuvense wegen en ik daar natuurlijk was doorgereden met mijn fietske. Conclusie: platte achterband. Zo gaat dat dan.

Het Vriendje bracht me met de auto en besloot toch even mee te gaan. Ik waarschuwde hem dat het er druk ging zijn, dat het echt niet leuk was voor iemand die niet meteen geïnteresseerd is in stofjes en dat hij echt wel gewoon terug naar huis wilde gaan. Maar zijn besluit stond vast. Hij ging mee en hij deed dat goed.

En kijk eens aan. De Buit. Er zit zelfs een ruitjesstof tussen waar Het Vriendje wel een hemd uit wou, want ja, dat heb je dan als de mannen meegaan naar het Stoffenspektakel. Dan willen ze ook wel wat. Tsja. Zo gaat dat dan.

You Might Also Like

 • la merlette blanche

  Straf! Ik zou mijn Stefan nooit mee krijgen naar zo’n Stoffenspektakel, denk ik. Maar da’s waarschijnlijk ook omdat ‘t gewoon ook niet echt mijn ding is. Misschien wel als ik eens de lotto zou winnen ofzo 😉

 • An

  ohhh, ook leuke stofjes, over dat vogeltje met die bloemetjes heb ik ook nog staan twijfelen 🙂

 • Maren

  oh dat bruine met turkoois bloemmetjes is geweldig!!!
  Ik ben ook geweest maar ik heb vooral effen katoentjes meegebracht.
  Maren

 • Juffertje Uil

  Wat een leuke stofjes. Die blauwe met bloempjes heb ik ook.

 • elisse

  Sjieke buit, hele schone stofjes! Vooral die met de bloempjes op natuurlijk!

 • Nienke

  Oh! Ook hele leuke stofjes!
  Fijn hé, om je buit om je blog te plaatsen.
  Ik heb het ook gedaan, ookal is die van mij minder spektaculair dan de jouwe!

 • Plutomeisje

  Oew, zo mooie stofjes! Vooral dat bruin met die kleine gele bloempjes en dat grijs met de grote rode bloemen ♥ ‘k Heb al zo spijt dat ik het Stoffenspektakel in Gent gemist heb, hopelijk raak ik nog in Kortrijk.

 • Demoiselle Do

  Wow, jij hebt veel gevonden!! Voor mij bleef het heel beperkt… ik heb maar één stofje gekocht.

 • I never promised you a rose garden | Verbeelding

  […] stof lag al zeer lang klaar (van het Stoffenspektakel op 20 februari 2012, blijkbaar), het patroon lag waarschijnlijk ook al een kleine eeuwigheid klaar, maar ik was er […]

 • Pin It on Pinterest