Gebeurd Uncategorized

Van Katoen geeft er een lap op

Van Katoen lanceert vandaag het volledige programma. Eindelijk kunnen jullie meer te weten komen over wat er allemaal te beleven zal zijn op die heugelijke dag. Het belooft een creatieve, actieve en inspirerende dag te worden voor jong en oud.

  

Naast heel wat toffe workshops en randanimatie, is er natuurlijk ook gedacht aan de innerlijke mens. Je kan maar zoveel naaien, haken, breien en shoppen op een nuchtere maag. Daarom schakelde Van Katoen Julie’s House in om de bezoekers te voorzien van de heerlijkste taarten en gebak. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken, mijn innerlijke mens kijkt alvast uit naar die zoetigheden van Julie’s House. Al dit lekkers kan je vervolgens wegspoelen met een heerlijke kop koffie bij de Koffiecaravan of wie zin heeft in iets pittigers kan terecht bij de stand van RoomeR voor een heerlijk aperitief.

Hoewel het een bewogen dag gaat worden, is er ook tijd en ruimte gemaakt om even tot rust te komen en om even wat tijd voor jezelf te nemen. Dat is namelijk ook belangrijk in het leven, jawel. Zo kan je plaatsnemen in het knusse en gezellige brei- en haakhoekje waar je je kan uitleven met haakpen en/of breinaalden. Voor zij die willen is er begeleiding aanwezig, zodat er wanneer je even vast zit met je gepriegel, niet de hele ruimte bij elkaar moet gillen en de zen van andere mensen moet verstoren.

Heb je twee linker handen, maar is de nood toch hoog en heb je écht even me-time nodig? Geen probleem, hoor. Je kan terecht bij het kapsalon van Madame Savooi voor een leuke, frisse snit. Daarna huppel je gezwind verder voor een kleurenanalyse bij styliste Rozerood en eens je weet welke kleuren er goed bij jou passen, trek je verder naar de stand van Wake up Make up waar ze je alle mogelijke beauty geheimen meegeven. En dan kan je er weer een hele poos tegen aan!

Benieuwd naar de andere bladzijden in onze grote Van Katoen Agenda? Mijn teamcollega’s schijnen elk hun licht op een ander luik van het programma!

You Might Also Like

  • Nele84

    Zoooooveel informatie in 1 keer zeg. Jullie zijn geweldig. En de site is zooooooooo mooi! Petje af!

  • Mijke

    Ja! Ik als Nederlandse leeftijdsgenoot zonder blog vind jullie echt geweldig.
    Ben me aan het beraden om wat Amsterdamse naailiefhebbers te verzamelen – die ik nog niet ken – want dan kom ik ook!

  • Pin It on Pinterest