Gebeurd

De snoepzak

Het Vriendje zei afgelopen week dat hij zo veel zin had in snoep. Ik registreerde dit in mijn hoofd, maar wist eigenlijk niet welke snoepjes hij graag eet. Er zijn mensen die graag zuur eten, andere mensen die eerder voor het zoete gaan, mensen die liever lang sabbelen op een snoep en mensen die liever een paar keer kauwen en dan doorslikken. Eigenlijk wist ik niet in welke categorie hij viel.

Dus ik mailde hem deze ochtend doodleuk met de vraag welke snoepje hij graag eet. Hij mailde een paar soorten snoepjes terug en gewapend met die informatie trok ik na het werk naar de snoepwinkel waar ik een zakje samenstelde met zoetigheden die hij graag eet en toch ook wel een paar die ik graag eet.

Toen hij thuis kwam, vroeg ik hem zijn ogen dicht te doen en zijn handen vooruit te steken. “Oeh! Is mijn boek toegekomen?” vroeg hij enthousiast terwijl ik het zakje snoep in zijn uitgestrekte handen legde. “Voelt een boek zo aan?” vroeg ik grinnikend. Hij opende zijn ogen en boy oh boy. ZIjn gezichtsuitdrukking was goud waar. “Ooh! Ik had hier deze week zoveel zin in!” riep hij.

Vergeetachtige mensen. Dat zijn zonder twijfel toch wel de beste om te verrassen. ­čśÇ

You Might Also Like

  • la merlette blanche

    Haha, geweldig!

  • Perzikoranje

    Haha, ik moest echt lachen. Ikbenstiekemookzo’nbeetjezo.

  • Pin It on Pinterest