Gebeurd

Versatile blogger

Flexje wierp me dit stokje deze award toe. Ik vermoed omdat ik een veelzijdige blogger ben… of zoiets. En blijkbaar mag ik weer eens zeven willekeurige feitjes over mezelf vertellen. Dus hier gaan we:

 • 1 Ik ben vrij zot van podcasts, omdat ik tegelijk naar iets interessants en/of grappigs en/of leerrijks kan luisteren en kan werken. Mijn top 3 podcasts? This American Life, The Moth en Radiolab.
 • Ik ben altijd al gek geweest op sprookjes. Nog altijd. Daarom is een programma als Once Upon a Time dus echt iedere week een beetje genieten. Desondanks de slechte cgi.
 • Soms, heel soms, krijg ik een onnozel krulletje in mijn haar. Eén onnozel krulletje aan mijn rechterslaap. Mijn haar heeft voor de rest meestal geen krulneigingen.
 • Ik heb een bloedhekel aan telefoneren. Daar zijn geen woorden voor. Alhoewel. Misschien komt het woord fobie het best in de buurt.
 • 5 Mijn gsm is vier jaar en een half oud. Ik ben daar trots op, ja, maar soms zou zo een slimme telefoon toch ook wel handig zijn. Bijvoorbeeld als je heel de stad rondcrosst en dan vergeet een rits te kopen, omdat sja… Je geheugen een zeef is of zo. #diepezucht
 • Ik heb Rundskop nog altijd niet gezien. Ahum. Maar dat komt er ooit echt wel van. Ooit.
 • 7 Meestal kruip ik een halfuurtje eerder mijn bed in zodat ik toch nog een beetje kan lezen, anders zou het er niet van komen.

Ik gooi hierbij het stokje de award in de lucht. Vangen wie vangen wil, want eigenlijk zijn alle bloggers behoorlijk veelzijdig!

You Might Also Like

 • kristel

  ivm 6: djé se sirkoap!

 • Nele84

  Ik heb Rundskop wel gezien, maar ik vond er niet zoveel aan. Waarschijnlijk wil dat zeggen dat ik er geen verstand van heb, gezien de oscarnominatie. En toch.

 • la merlette blanche

  Ik vond Rundskop wel heel sterk… En merci voor de links naar de podcasts! Ik vind dat een tof concept, maar er is nog geen enkele waar ik ben blijven naar luisteren.. misschien lukt het bij deze wel om te blijven hangen – direct eens gaan downloaden!

 • Flexje

  haha… graag gedaan lol…

 • Pin It on Pinterest