Wijvenweek

De kleine pleziertjes des levens

 • Notitieboekjes. In alle vormen en maten.
 • Badderen. Man. We hebben een bad met daaraan een douche. Een douche is makkelijk en snel. Een bad is lang en warm en zaaaalig.
 • Een avondje of een weekend voor mezelf hebben. Ik zie Het Vriendje graag en al, maar soms is het gewoon leuk om even uw goesting te doen zonder rekening te moeten houden met iemand.
 • Mezelf volsteken met pizza Zingara van bij Terracina in Heverlee. Beste pizza’s uit Leuven en omstreken.
 • De mini-reeks van Pride&Prejudice met Colin Firth als Mr. Darcy voor de zeventienduizendste keer zien.
 • Kinder Bueno’s. Zo heel af en toe. Een keertje. Zo.
 • New Girl. Zalige reeks. Een halfuurtje verstand op nul en giechelen dat het niet schoon is.
 • Op destandaard.be dat kolommetje rechts met al die flutnieuwtjes over royalty, celebrities, semi-wetenschappelijke onderzoekjes en zo.
 • Luisteren naar de muziek van Aqua. Ahum. Kuch. Schaam. Die muziek maakt mij zo fokking vrolijk. Dus als ik een dipje heb: Aqua opzetten en mee brullen met Dr. Jones en Barbie Girl (dit gaat ZO hard tegen mij gebruikt worden, ik voel het nu al).
 • Disney en andere animatiefilms kijken. Onlangs Ponyo van Miyazaki voor de eerste keer gezien. Al lang naar uitgekeken, maar nooit de kans toe gekregen en dan nu eindelijk. Zo geweldig!
 • Gemakkelijke PS3 spelletjes: Lego Harry Potter, Flower, Little Big Planet. Mijn motorische skills met dat kaske zijn nog niet helemaal dat, dus hou ik het bij makkelijke spelletjes. Alleen verlies ik nogal snel interesse in spelletjes.
 • Weten dat je eten in huis hebt om te koken, maar toch besluiten te gaan uit eten. Lalala. Luiheid alom.
 • Heel af en toe een glas Cola. Ik drink bijna nooit frisdrank en als ik al frisdrank drink op restaurant of café, dan is het meestal Ice Tea. Maar zo’n goed glas ijskoude Cola, dat kan soms zo fijn zijn, ook al doet het rare dingen met mij (caffeïne en suiker maken mij hyper).
 • Boeken lezen die eigenlijk gericht zijn aan zestienjarigen. Of veertienjarigen. Omdat ik in mijn hoofd ook nog altijd zestien ben.

You Might Also Like

 • Madrina

  Oh, d’er staan heel wat herkenbare dingetjes in je lijstje 🙂

 • Flexje

  Mmmmh douche nemen… en dan de warmte niet willen loslaten en gewoon het bad vol laten lopen… Voordelen van een douche-bad… :p

 • Anneke

  Soms vraag ik me af of mijn ouders ergens een zusje van mij verloren zijn, zó herkenbaar dat je bent!
  (Behalve dan het beauty-deel, maar was je bij ons gebleven, had mijn mama je ook wel aangestoken hoor!)

 • Plutomeisje

  Ja voor Pride en Prejudice, neen voor Colin Firth als Mr. Darcy! ‘k Heb de reeks onlangs voor het eerst bekeken en diep was mijn teleurstelling. ‘k Vond de film Darcy met zijn puppy oogjes veeel beter!

  en notitieboekjes ♥

 • Fielosophie

  Hmmmm kinder bueno’s. Wij komen goed overeen wat eten betreft, wij. 🙂

 • Lynn

  Mja, naast dat meisje dat haar drugservaring deelde … vind ik dat van ‘Aqua’ toch ook één van de meest schokkende bekentenissen. 🙂

 • Lynn

  BTW leuke blog hierzo! 🙂

 • NaailescollegaSofie

  Seg, wanneer komt dat “New girl” en op welke zender? Of hoe geraak ik eraan? Want dat ziet er inderdaad keiplezant en wijverig uit!

 • la merlette blanche

  Oh, zo’n bad-douche-ding, ik heb dat precies nog nooit gezien, maar dat klinkt wel interessant. Ik heb altijd gezegd dat ik geen bad wil omdat dat plaats inneemt die nuttiger kan gebruikt worden (ook al is een bad nu ook weer niet zoooo groot, maar toch) en omdat ik toch niet zo graag in bad lig. Maar wat Flexje daar schrijft, ja, da lijkt mij nog zo geen slecht idee 😉

 • Danny

  Ik weet nog een klein pleziertje des levens: jouw blog lezen en daar vrolijk van worden 🙂

 • Pin It on Pinterest