Gebeurd

Vandaag even niet

De busramp in Zwitserland heeft me behoorlijk geraakt. Deze keer was het geen ver-van-mijn-bed-show. Het schooltje in Heverlee is hier vlakbij. Er wonen hier mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, vrienden en kennissen van al die kinderen in de buurt. Die mensen hebben een verschrikkelijke tijd vol onzekerheid en bang afwachten achter de rug. Een mening? Nee, die lijkt vrij onbenullig op een dag als deze.

Dus vandaag even niet. Vandaag gaan mijn gedachten uit naar de familieleden en vrienden van de slachtoffers.

You Might Also Like

  • Barbara

    Ik woonde vroeger vlakbij Lommel, in NL net over de grens ik denk ook de hele tijd aan de kinderen en hun familie. Daar word je stil van…….

  • astrid

    ik stem mee…. heeeel veeel sterkte voor iedereen die dit drama meemaakt, of zelfs meeleeft!

  • Ria

    Je hebt groot gelijk. Sterkte.

  • Pin It on Pinterest