Gemaakt

Wat extra warmte

Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje van vriendin K., of we naar haar house warming party wilden komen. Eindelijk had ze haar eigen stekje en dat wilden we maar al te graag meevieren. Ik mailde haar terug dat we zeker van de party partij gingen zijn en dat we wat extra warmte gingen meenemen.

Extra warmte in de vorm van een klein dekentje, ideaal voor in de zetel om even over de koude voeten te werpen. En goed, misschien is het niet meer het seizoen voor dekentjes en koude voeten, maar dat zijn details. Vriendin K. was er alleszins zeer blij mee en het werd nog diezelfde avond gebruikt. Ha!

En jawel, kijk eens aan, nog meer designer stof! Ha! Zit ik hier in mijn vorig bericht nog doodleuk te verkondigen dat ik niet met designer stof durf te werken en zie mij hier nu met mijn David Walker stofje. Mwahaha.

You Might Also Like

 • Mama saartje

  Geen weer voor dekentjes en koude voeten? Hier brandt de houtkachel al 2 dagen. En de kindjes die willen ‘s avonds ook hun dekentje voor de tv, gewoon ‘voor de gezelligheid’

 • Ollie en Wallie

  super he, dat stofje! heel leuk housewarmingkadootje!
  en ik kruip ook nog elke avond onder mijn dekentje

 • Danny

  Hier kruipen we ook iedere avond onder een lekker warm fleece dekentje en zo kijken we dan naar een leuke film. Zalig!

 • Pin It on Pinterest