Fanny&Laura Gemaakt

Fanny&Laura: Kom! Kom! Kom!

Iris wilde haar twee kindjes verrassen met een uniek geschenkje voor Pasen. Ze had me al een enkele keer wat kommen te lijf zien gaan met mijn porceleinpennen en de resultaten, die waren zeer te smaken. Dus vroeg ze of ik het zag zitten om zo twee kommen te pimpen. Eentje voor haar zoon (robots) en eentje voor haar dochter (zeemeermin).

Zelf was ik helemaal wild van de kleine octopus die ik tekende op de zeemeerminkom. Het deed even pijn om er afscheid van te nemen, maar ik weet dat de kommen naar een goede thuis gaan waar er met veel plezier uit zal gegeten worden!

Binnenkort verschijnen enkele gelijkaardige kommen in de webshop. Helaas zijn ze enkel op te halen bij het Fanny&Laura hoofdkwartier, want je weet nooit wat zo’n kom allemaal meemaakt in de post.

Af en toe ga ik hier een paar berichten uit de Fanny&Laura blog overnemen, al is het maar zodat jullie een idee krijgen waarmee ik me allemaal bezig hou met mijn mini-bedrijfje en waarom het hier soms dus wat stiller is. ­čśÇ

You Might Also Like

 • Goofball

  oh echt leuk, je geeft me geschenkidee├źn

 • Flexje

  Potverdekke die zijn leuk!!! Ik hoop hier stiekem snel op een nieuwe keuken… En een ‘nieuw leven’… ­čśë
  Er zijn wat borden gesneuveld… Misschien een idee voor een nieuw servies :p lol…

 • Demoiselle Do

  Oooh! Zo leuk!!
  Ik moet dat precies toch eens een keertje proberen, die porceleinpennen. ­čÖé

 • nobutterfly

  Zo wijs!

 • Pin It on Pinterest