Gebeurd

Van Katoen

Dat het geweldig was, moet ik u niet vertellen. Dat u geweldig was, moet ik al helemaal niet vertellen. Van mij ook uit een dikke merci aan iedereen die heeft geholpen en een extra dikke merci aan de vrijwilligers die me gezelschap hebben gehouden aan het boeken/patroonstandje. Zonder jullie had ik waarschijnlijk een zenuwinzinking gekregen. Want lieve deugd, wat een stormloop was me dat! De volgende keer als ik verantwoordelijk ben voor de verkoop van een bestseller op een event, ga ik me toch beter mentaal moeten voorbereiden. 😛

In ieder geval, het was een dag om nooit meer te vergeten. Zelf heb ik voornamelijk braafjes op een stoel gezeten, wel honderd keer het woord “Jacob” opgeschreven of gezegd “Dat is dan 20€, alsjeblieft”. Maar die paar keer dat ik een plaspauze heb genomen en door de grote zaal liep, zag ik dat het goed was. En dat deed deugd. Heel veel deugd.

You Might Also Like

 • Oon

  Ik heb inderdaad keiveel Jacobs verstuurd, gisteren.
  Bedankt voor je hulp en je enthousiasme!

 • Nele84

  En ik heb meer dan 100 keer gezegd: “bent u al op de hoogte over onze tombola”? of ook “KATHLEEN! Nog ne Zsazsa!” Lol!

 • Rakketak

  Ik kon werkelijk geen knoop meer zien, na 3u zakjes uitdelen en bijdragen innen voor de “Van Katoen vrije giften schatkist”. Maar ‘t was wel fijn 🙂 En het was het meer dan waard.

 • nobutterfly

  graag gedaan, bij ons was het alvast een stuk rustiger

 • Noëmi

  Met zeer veel plezier gedaan!
  Ik heb voor de zoon nog een lego-mannekes-t-shirtje gekocht en hij was er zeer content mee.

 • MamaMie

  Eindelijk een gezicht bij een blog se!
  Goe gedaan!

 • la merlette blanche

  Haha, ja, het zag er daar inderdaad wel druk uit in jullie hoekje! 🙂 De dag moet voorbijgevlogen zijn, denk ik zo. Hoe dan ook: het was inderdaad goed, zéér goed. Merci!

 • Pin It on Pinterest