Gebeurd

De gemiste kans

Als er een ding was waar ik ontzettend naar had uitgekeken dit weekend, dan was het wel  Julie’s House. Al een hele tijd hoor ik van alle kanten zoveel toffe dingen over dit taarten- en cupcakeplekje in Gent, maar zelf was ik er nog nooit geweest. Dus toen Julie’s House had toegezegd dat ze ging komen naar Van Katoen, moest en zou ik zeker eens bij hun standje langs gaan. Het moest gewoon.

Ik heb een poging ondernomen tijdens de middag, maar toen stond er zoveel volk dat ik rechtsomkeer heb gemaakt en terug naar mijn tafeltje ben gegaan. Kir, de lieve schat, wist ‘s avonds tegen het einde van het event nog wel een brownie te scoren voor mij. Iedereen die me zelfs maar een beetje kent weet dat als je me een stuk brownie voor zet, die binnen de vijf minuten verdwenen is, maar dat was niet het geval afgelopen zaterdag. Ik at welgeteld een vierde op van de brownie en de rest liet ik liggen. Het smaakte me niet. Niet omdat het niet lekker was, maar gewoon, het lijf wou niet eten. Stress, dacht ik eerst. Vermoeidheid, misschien.

De ware oorzaak van het laten liggen van dat lekkers, werd pas de volgende dag zeer duidelijk. Een maag-darm-ontsteking waardoor ik de afbraak moest missen en dus niet kon meegenieten van de post-VanKatoen-roes in het MIAT. Stom. Stomstomstom.

Maar ooit hé, ooit trek ik met Het Vriendje richting Gent en dan gaan wij daar bij Julie’s House ons volsteken met lekkers. Nah. Maar nu kan de maag dat nog even niet aan. Nope.

You Might Also Like

 • Kir

  Ik wil ook wel eens met jou richting Gent trekken en een nieuwe poging doen om je te trakteren op een brownie of cupcake, want ze waren lekker! Wat zeg ik heerlijk!

 • Jeroen

  En als Het Vriendje niet mee wil, zal ik terug eens je sidekick zijn in Gent 😉

 • Charlotte

  Het is echt de moeite om Het Vriendje mee te sleuren naar Julie’s House! Tenzij hij last heeft van keuzestress, want dat krijg je daar wel…

 • lies

  Heel veel beterschap!!

 • An

  Oei, da’s minder! Hopelijk is het ergste al voorbij, maar toch nog veel beterschap x (En ja, ze zijn lekker!)

 • ilse

  Och meid, je zag er zaterdag wel moe maar niet ziek uit. Hopelijk snel beter en ik wil je altijd een stukje taart van Julie’s House tracteren!

 • la merlette blanche

  Allez, als ik dat geweten had, zou ik voor jou wel aangeschoven hebben! 😉

 • Demoiselle Do

  Oh, wat jammer! Veel beterschap!!

 • Mlle Belle

  Ohohohoh vergeet mij niet! Ik ben ook niet bij Julie’s House geraakt en ik heb ook altijd zin in taart…

 • Pin It on Pinterest