Gebeurd

*insert fangirl gilletje*

Een paar weken geleden contacteerde Colette Patterns me om te vragen of ik misschien Featured Seamstress wilde zijn op hun blog. Ze hadden mijn versie van de Peony gespot in hun Flickr groep en vonden die versie wel leuk. Uiteraard moest ik over dat aanbod geen twee keer over nadenken. Een halve second later stuurde ik hen een dolenthousiast mailtje terug dat ik dat een hele eer zou vinden. Je weet wel, grootste Colette Patterns fan zijnde van heel Vlaanderen en omstreken, dan is zo’n aanbod écht wel een grote eer.

Vandaag zag ik een foto van mezelf verschijnen op de blog van Colette Patterns. En ja, ik liet een heel hoog piepend fangirl gilletje toen ik dat zag. Meerdere misschien zelfs. Het ene al wat hoger als het andere. En het kan ook zijn dat er wat hysterisch werd geflapperd met de handen. Ja. Dat kan allemaal. Maar geef toe, hoe zou u zelf zijn?

You Might Also Like

 • Flexje

  Ik zou net hetzelfde reageren! 🙂 Gij hebt dat goed gedaan.. super-fan! 😉

 • An

  Keitof! Je hebt gelijk dat je dat een hele eer vindt! Goed gedaan.

 • Ollie en Wallie

  haha, zalig!

 • Wapiti

  In één woord: geweldig!!!
  En dat stofje past zo mooi bij het patroon.

 • Zjizjipke

  Een gilletje (of meerdere) en handengeflapper zijn doodnormale reacties in deze situatie 🙂 Echt wauw! Proficiat!!
  Veel liefs!

 • Leen*

  Ik gil mee: *IIIIIIIIIHHHHHHH*
  Proficiat!!

 • ilse

  superrrrrrr!

 • Riet

  Die ene die Kir heet, dat is nochtans een andere, maar dit bericht is zo kirwaardig dat je haar kirrende naam vast eens mag lenen!

 • inie

  supertof!! ik ben al lang op zoek naar dat patroontje, maar bij vermiljoen is het al zeeeeer lang uitverkocht en niet meer verkrijgbaar!
  weet jij toevallig waar ik het nog kan vinden?

 • Fo

  Ik had het ook al gezien! Super hé :).

 • Kathleen

  @Inie: het patroon was inderdaad tijdelijk uitverkocht, zelfs bij Colette Patterns zelf, maar de stock is daar terug aangevuld dus ik vermoed dat het patroon binnenkort terug verkrijgbaar zal zijn bij Vermiljoen en Naaipatronen.nl.

 • co²

  Wat leuk! Goed gedaan natuurlijk ook 🙂

 • Lore

  Oh ja ik heb het gezien op de blog van Colette Patterns. Ja wat eer, leuk!

 • danny

  proficiat, je verdient het!

 • Pin It on Pinterest