Gebeurd

Tweet tweet

Het gevaarlijke aan op handgemaakte marktjes staan is dat er soms wat rustigere momenten zijn waarop je eens gaat rondneuzen bij de buren. Gisteren stond ik op Dag van de Huisvlijt bij Lady Rose en Mielis in een ruimte. Ze verkochten allebei juwelen, maar ze hebben een volledig andere stijl. Bij Lady Rose zag ik het schattigste vogeltje hangen aan een halsketting. Ik ben geen juwelendraagster. Meestal ben ik die ondingen na een halfuur al beu gedragen of zitten ze in de weg. Maar dat vogeltje… Sja. Liefde op het eerste zicht en zo. Het heeft dus gisteren heel de avond aan mijn nek gehangen, want ik kon het echt niet laten liggen.

Niet goed voor de portofeuille, zo van die marktjes. Nope. Absoluut niet.

You Might Also Like

  • Riet

    Teken het over, druk het op een stofje, en het betaalt vast en zeker zichzelf terug! 😉

  • Pin It on Pinterest