Gebeurd

Nummerken 34

Natuurlijk hadden jullie het niet door dat ik eventjes weg was. Eventjes op reis zo. Ha! Snoodaard die ik ben met mijn ingeplande blogberichten. Vakantie dus. Nee, niet naar een of ander exotisch oord, nee. Gewoon een klein roadtripje door Europa. De eerste tussenstop was Hamburg. Tijd dus om eens werk te maken van nummerke 34 op de Life List: “Een hamburger eten in Hamburg”.

En zo geschiedde. Na wat research vonden we een hamburgerrestaurant dat goede reviews kreeg en op tien minuutjes wandelen van onze verblijfplaats lag. Het werd even moeilijk om een keuze te maken welke hamburger ik net wilde, maar het werd uiteindelijk een overheerlijke Hickory BBQ burger. Hmmm… En ja, dit is een ‘normale’ hamburger. Je kon in het restaurant kiezen tussen een kleine hamburger (100g), een normale hamburger (200g) en een kingsize hamburger (400g). Ik heb mijn bord braafjes leeg gegeten, maar daarna kon je me wel naar onze verblijfplaats rollen.

Net toen we wilden vertrekken kwam er aan de tafel naast de onze twee gigantische Duitsers en een vriendinnetje zitten. De mannen bestelden doodleuk twee kingsize hamburgers per persoon. Het Vriendje en ik wierpen elkaar een vragende: “Hebt gij nu net gehoord wat ik heb gehoord?” blik, maar toen de ober “twee?” vroeg, wisten we genoeg. Duitsers hebben een vrij grote appetijt, blijkbaar. Sommigen toch.

Maar dat terzijde natuurlijk. Het was een overheerlijke hamburger en als je ooit zelf een hamburger in Hamburg wil eten, dan is OldMacdonald de place to be!

You Might Also Like

 • Riet

  Lol, Lol, Lol. Ik zag de foto en lag al helemaal dubbel. Zotte doos.

 • Marie

  Man man man, ik moet duidelijk eens naar Hamburg! Veel Plezier!!!

 • Ollie en Wallie

  wow, wat een hamburger, precies of ge in amerika zit ipv in duitsland

 • Mie

  Ok, Hamburg komt bovenaan de city-trips!

 • Anneke

  En hoe is Hamburg voor de rest?

 • Anna

  HAHA geniaal! Nu heb ik daar ook zin in 😉

 • Fo

  héhé geweldig! Zag er heel smakelijk uit!

 • ilse

  Je kon natuurlijk ook gewoon naar Antwerpen waar ik vandaag bij/in Hamburg een hamburger at 😉

 • Plutomeisje

  Haha, ziet u blinken, zo content met dienen Hamburger! 😀 Hij ziet er dan ook geweldig smakelijk uit. ‘k Ben benieuwd naar de rest van uw roadtrip avonturen. ^-^

 • Mlle Belle

  En hoe begint ge daar in ‘s hemelsnaam aan te eten? Dan moet ge toch ne megagrote mond trekken? 😉

 • Madrina

  Hihi, die foto is geweldig! Net als de hamburger.

 • Pin It on Pinterest