Gebeurd

Roadtrip – Den trouw!

Het was een bijzonder trouwfeest, daar in het hoge noorden. Niet te veel blahblah, fijne mensen, lekker eten, kampvuren en een zon die maar niet wilde onder gaan. Meer heb je toch niet nodig? De muggen en de gigantische muggenbeten namen we er met veel plezier bij.

Ik weet dat ik had gezegd dat ik voor elk trouwfeest dit jaar een zelfgemaakt kleedje ging dragen, maar voor dit trouwfeest lukte het me niet. Voor de vakantie was het pure chaos en ik kwam er gewoon niet toe om iets in elkaar te steken. Dus werd het gewoon een kleedje dat ik al in de kast had hangen. No biggy. Er staan nog twee andere trouwfeesten op het programma waarvoor ik een herkansing krijg.

You Might Also Like

 • Storm

  Waw zeg, dat ziet er heel tof uit allemaal. Precies hoe een trouwfeest zou moeten zijn vind ik.

 • Wapiti

  Wat een prachtig trouwfeest!
  Ik ben ook op ‘latere’ leeftijd opnieuw getrouwd met een tuinfeest. Beter kun je niet hebben!
  En die bloemenkroon!!!!

 • Ollie en Wallie

  ziet er heel gezellig uit! zo’n trouw wil ik ook wel eens meemaken

 • Fête des Gamins

  Amai lijkt mij fantatsich geweldig!

 • Pin It on Pinterest