Fanny&Laura

Eén jaar Fanny&Laura

Een jaar geleden nam ik eindelijk de grote stap en begon ik als zelfstandige in bijberoep. Hoera! Danst ende zingt! Hubbelt ende juigt! Uiteraard vieren we deze eerste verjaardag ook. Niet met taart (alhoewel… hmm…), maar wel met een korting! Vanaf maandag 2 juli tot en met 8 juli kan je gebruik maken van de kortingscode HIPPERDEPIEP. Hierdoor krijg je 10% korting op je aankopen in de webshop.

Het was een bewogen jaar. Ik heb heel veel bijgeleerd over mezelf en over het draaien van een minizaakje. Sommige zaken heb ik zelfs nog altijd niet helemaal uitgedokterd, maar dat komt waarschijnlijk wel. Langzaam maar zeker vind ik mijn draai en weet ik welke kant ik wat meer en wat minder uit wil. Ik probeer tijd te maken om nieuwe ideeën uit te werken en als het even niet mee zit, dan probeer ik er geen al te groot drama van te maken. Een klein dramaatje is meer als genoeg. Yup yup.

En ja, ik ben helemaal klaar voor jaar twee van het grote Fanny&Laura avontuur. De dingen die jullie mogen verwachten de komende maanden? Nieuwe producten in de shop, workshops, giveaways, nog meer kneunen en zoveel meer. Wil je op de hoogte blijven? Volg Fanny&Laura dan zeker op Facebook, want daar krijg je altijd als eerste de laatste nieuwtjes te lezen.

You Might Also Like

 • De Zuster Van

  Heppie beurthei!

 • Storm

  Proficiat! En nog vele jaren!

 • liesbeth

  Is er al een jaar voorbij? Proficiat!

 • Ollie en Wallie

  jeuj! nog veel succes met de volgende jaren!

 • co²

  Proficiat ! Nog vele Fanny & Laura jaren toegewenst !

 • Mlle Belle

  Leuk leuk, ik jubel en juich vrolijk mee! Enneh… die taart…laat maar weten wanneer die passeert hè ;-)!

 • Ann

  Een jaar al, wat is dat snel gegaan!

  Proficiat en succes met de toekomst!

 • Pin It on Pinterest