Gebeurd

Vier jaar HetVriendje&Kathleen

Op één juli had ik mijn eerste date met Het Vriendje. Een date die negen uur duurde. Op 5 juli was het officieel koekenbak. Vier jaar zijn we intussen samen. Ik heb nog altijd zijn ogen niet uitgekrabd en hij de mijne ook niet. Dat lijkt me wel een goed teken, niet?

Doe me er aan denken dat ik geen al te grote zaken meer plan begin juli, want anders zit ik binnenkort iedere dag van juli een verjaardag te vieren. Over twee dagen werk ik bijvoorbeeld al weer vier jaar bij mijn huidige werkgever. Over veertien dagen verjaar ik en over vijftien dagen verjaart mijn metekindje. Plannen en dingen spreiden: zo niet mijn sterkte. Niet dat ik bepaalde dingen te plannen had natuurlijk. Mijn eigen geboorte bijvoorbeeld en die van mijn metekindje. Om maar een paar voorbeelden te geven. 😛

You Might Also Like

 • Celestine

  Allé, een lief en dan twee weken later goed werk. Zelf verjaar ik twee dagen voor mijn petekindje.

  Hip hip hoera voor jou in juli!

 • la merlette blanche

  Hoera voor jullie! En voor jou ook al 🙂

 • MamaMie

  Hoera! Gefeliciteerd!
  Hier werd ik op mijn laatste verjaardag wakker met weeën, en ‘s avonds was mijn zoon het schoonste cadeauke ooit! En geloof me, ook dat had ik niet echt in de hand 🙂

 • Wapiti

  proficiat en houden zo zonder ogen of andere lichaamsdelen uitkrabben!

 • Greet

  Yay! Proficiat!

 • co²

  Proficiat! Wat een leuke juli-maand 🙂

 • Pin It on Pinterest