Gelezen

Verboden magie

Oh boy! Oh boy! Het is weer die tijd van het jaar! Die tijd van het jaar dat ik toevallig nieuwe boeken van Juliet Marillier (mijn favoriete schrijfster, voor de mensen die het nog niet moesten weten šŸ˜‰ ) ontdek terwijl ik even enveloppen ga kopen in de plaatselijke papierwaren/boekenwinkel. Oh BOY! Ik wist dat er een nieuw boek van haar zat aan te komen en in mijn hoofd had ik de datum september 2012 aan die release gelinkt. Mispoes! Dus ik was er niet bewust naar op zoek. En daar lag het dan in de winkel. EĆ©n exemplaar. Wachtend op mij. Net op het moment dat ik weer op zoek ging naar een nieuw boek om mijn tanden in te zetten. Perfecte timing, jawel.

De titel vind ik een absoluut gedrocht. Verboden magie. Hoe ontzettend orgineel, zeg. En ja, het doet me net iets te hard denken aan verboden liefde toestanden. Ik krijg daar spontaan de wubbes van. In het Engels heet het boek Shadowfell, voor de geĆÆnteresseerden. Ik vind dat persoonlijk een interessantere titel. Soit. We gaan het boek niet beoordelen op z’n titel natuurlijk. Ik ga het de komende dagen waarschijnlijk verslinden. Geef toe, met deze temperaturen kan je toch niet meer doen dan gewoon ergens liggen en lezen, toch? Aaah… Mooie vooruitzichten.

You Might Also Like

  • Danny

    Heel mooie vooruitzichten en ik ken het gevoel dat jij beschrijft.

  • Pin It on Pinterest