Fanny&Laura

Drie op een rij

Ik vind het geweldig om ze zo alledrie op een rijtje te zien hangen, de postkaartjes die ik tot nu toe heb ontworpen voor Fanny&Laura. Vandaag mocht ik het derde postkaartje gaan ophalen bij de drukker. Ik word er zelf vrolijk van om ze zo te zien, om eerlijk te zijn. Jaja, eigen stoef stinkt, ik weet het, maar toch. Vorig jaar, toen ik aan dit avontuur begon, schreef ik in een enkele zin op wat Fanny&Laura moest zijn, wat ik wilde bereiken.

Fanny&Laura wil van de wereld een vrolijkere, uniekere en vooral een kleurrijkere plek maken.

En als ik dan even naar mijn muur kijk, waar die drie postkaartjes op hangen, dan vind ik dat ik toch al voor een deel ben geslaagd in mijn opzet. Een dikke vette speekselmedaille voor mezelf en dan ga ik nu nog wat andere schattige en kleurrijke figuurtjes ontwerpen. Er is nog meer als genoeg plaats aan mijn muur voor nog héél veel nieuwe postkaartjes.

You Might Also Like

 • Reply Greet

  Superleuke kaartjes! Ik ben heel benieuwd of er nog andere diertjes bijkomen!

 • Reply Ivy

  Wauw, wat een mooie kaartjes!!! Vrolijk en kleurrijk zijn ze alleszins…

 • Reply Ollie en Wallie

  super leuk! goe bezig!

 • Reply Fête des Gamins

  Och wow, ze zijn super leuk!!!

 • Reply Maureen

  Daar mag je zeker trots op zijn ze zijn super.

 • Reply Anneke

  Welke drukker is dat? Ik zoek nog altijd dé drukker omgeving Leuven.

 • Reply Jessi

  Stuk voor stuk leuke kaartjes! Al zijn de uiltjes mijn favoriet 🙂

 • Reply co²

  Weer een heel mooi kaartje bij ! Waar gaat dat naartoe … 🙂

 • Reply Lore

  zo leuk!!

 • Reply Madrina

  Idd, meer dan geslaagd 🙂

 • Reply Yasmin

  Verdorie, en had nog maar net de twee andere besteld 😉

 • Pin It on Pinterest