Gebeurd

Nummertje 30

Ik was daarnet even door mijn Life List aan het scrollen, want jawel, ik ga binnenkort weer enkele zaken kunnen doorstrepen. Hoera! Ik was aan het kijken hoe het met de lijst stond en toen viel mijn oog op nummertje 30 “een workshop geven”. Ha! HA! Even was ik vergeten dat dat er op stond en kijk eens aan, mijn eerste workshop heb ik intussen ook gegeven. Dus dat mag doorstreept worden. Nogmaals hoera!

Ik denk dat ik nu wel een beetje door de makkelijke items heen ben. Nummertje 81 en 97 zijn nog twee items die ik vrij snel in orde zou kunnen brengen. Daarna gaat alles een beetje meer moeite beginnen kosten, vrees ik. En geld ook, als ik zie hoeveel reizen er naar alle mogelijke uithoeken van de wereld op staan. Ahum. Och ja, alles op z’n tijd natuurlijk.

You Might Also Like

 • nobutterfly

  En 76?

 • Kathleen

  @Nobutterfly da’s voor volgende week hé 😉

 • la merlette blanche

  Dat doet me er weer aan denken dat ik ook eens zo’n life list wilde opstellen. Maar ik ben blijkbaar minder ambitieus, want mijn lijst is nog altijd niet erg lang 😉

  Hoe dan ook: hoera voor het doorstrepen van nummertje 30! Dat verdient een feestje!

 • Storm

  Nummer 14 is mijn favoriet! En met nummer 43 kan je vandaag nog beginnen, dan geraakt nummer 84 zo opgelost! 🙂

 • Marijke

  Wat een lijstje… Ik zou al schrik krijgen om eraan te beginnen… Maar in ieder geval al proficiat met nummertje 30. Viel het een beetje mee?

 • Jessi

  Het is een Life List voor iets hé. Ge hebt uw gans leven om eraan te werken 🙂

 • Pin It on Pinterest